فرماندار سراوان بر ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی برای نیروهای خبازی‌ها به منظور پخت نان با کیفیت و رعایت نکات بهداشتی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛نارویی در جلسه کارگروه آرد و نان سراوان برگزاری کلاس‌های آموزشی نیروهای خبازی‌ها به منظور پخت نان با کیفیت و رعایت نکات بهداشتی را مورد مطالبه قرار داد و توزیع عادلانه آرد را مهم برشمرد و ضمن بررسی سهمیه خبازیها بر تعدیل سهمیه‌ها نیز تأکید کرد.

وی همچنین از عدم رعایت نکات بهداشتی و کیفیت مطلوب نان خبازی‌ها اظهار نارضایتی کرد و نظارت ویژه دستگاه‌های اجرایی متولی را مورد تأکید قرار داد.

درویش نارویی بر استاندارد بودن دستگاه‌های خبازی تأکید کرد و کنترل این مهم توسط دستگاه‌های متولی که نقش حائز اهمیتی در سلامت جامعه خواهد داشت را مهم برشمرد.

وی با اشاره به سهمیه خبازیهای شهری و روستایی افزود: سهمیه خبازی‌های شهر سراوان با توجه به جمعیت بیشتر، دانشگاهها، مراکز شبانه‌روزی و حوزه‌های علم غیره نسبت به مناطق روستایی بالاتر خواهد بود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.