![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، ازساری ،معاون سیاسی فرمانداری آمل در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر مازندران در آمل گفت : 5 مرکز کمپ ترک اعتیاد و 38 مراکز درمانی ام ام تی و چهار سمن در حوزه موادمخدر در این شهرستان فعالیت دارند
حسین احسانی افزود: در شمار بهبودیافتگان ناشی از فعالیت از این مجموعه ها، 305 نفر، 1365 نفر در مراکز درمانی، 108 نفر در مراکز سرپایی درمان شدند.
احسانی بابیان اینکه درسال گذشته هزار و 807 نفر در زمینه موادمخدر در آمل دستگیر شدند، گفت: در این مدت کشف 58 کیلوگرم موادمخدر کشف شده است و اعزام معتادین به منطقه قاجارخیل به تعداد 77 نفر انجام شد.
احسانی از امحای دو مورد طرح خشخاش در آمل خبر داد و گفت: آموزش مدارس دانش آموزان به دلیل کاهش سن اعتیاد در جامعه مدنظر است.
انتهای پیام /