عربستان سعودی در المپیک 2016 ریو با رکوردی بی سابقه در خصوص حضور بانوان در المپیک مواجه شده است.


به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از insidethegames
در شرایطی که سه روز دیگر به شروع بازی‌های المپیک ریو باقی مانده، کاروان عربستان خود را مهیای حضور در این تورنمنت مهم می‌کند. 
عربستانی‌ها مطابق با انتظار، کاروان چندان بزرگی ندارند و تنها هفت نفر از مردان این کشور حضور در المپیک را تجربه خواهند کرد.
 بااین‌حال در کنار این هفت مرد عربستانی، برای این دوره از بازی‌ها اتفاق جالب‌تری هم رخ داده  و چهار ورزشکار زن هم از عربستان به المپیک می‌روند. 
عربستان در شرایطی قرار است در کنار هفت ورزشکار مردش، چهار ورزشکار زن هم به این مسابقات اعزام کند که برای دومین‌بار در تاریخ است که اجازه چنین موردی (اعزام ورزشکاران زن به بازی‌های المپیک) را صادر می‌کند 
 پیش از این در سال ٢٠١٢ و در جریان بازی‌های المپیک لندن بود که دو ورزشکار زن از عربستان به المپیک رفتند. 
 حالا با دوبرابرشدن این تعداد، چهار ورزشکار زن به بازی‌های المپیک برزیل اعزام خواهند شد تا طعم حضور در بزرگ‌ ترین تورنمنت ورزشی دنیا را بچشند. 
اما نکته قابل‌تأملی که درباره زنان ورزشکار عربستانی در المپیک پیش‌رو به چشم می‌خورد این است که هیچ‌کدام از این ورزشکاران موفق به کسب سهمیه ورودی نشده‌ و همگی با دعوت IOC و از طریق وایلد کارت به برزیل دعوت شده‌اند.  
در میان چهار ورزشکار مذکور، نام یکی از آنها آشناست، ساره عطار. 
دونده ٨٠٠ متر عربستانی یکی از دو زن ورزشکار این کشور است که پیش‌ از این  در المپیک ٢٠١٢دو  لندن هم حاضر شده بود. 
او تنها ورزشکار زن تاریخ عربستان است که در دو دوره المپیک حضور داشته است.
 در کنار او سه ورزشکار دیگر هم از سه رشته دیگر به المپیک می‌روند: لبنا العمیر در شمشیربازی، کریمان عبدالجدیل در دو صدمتر و وجود فهیم در جودو دیگر نماینده‌های زن عربستان در بازی‌های المپیک خواهند بود.
اما در این میان عربستانی‌ها در کنار اینکه اجازه نداده‌اند موضوع اعزام ورزشکاران زن شان به المپیک چندان رسانه‌ای شود، برای مسئولان برگزار‌کننده المپیک هم شرط و شروطی گذاشته اند.
بر این اساس ، ورزشکاران آنها باید طبق موازین و اصول خودشان در این رقابت‌ها شرکت کنند.
 نخست اینکه هر چهار ورزشکار نام‌ برده باید برای خروج از عربستان اجازه والدین یا قیمشان را داشته باشند. 
 در چنین مواردی اجازه پدر یا برادر آنها الزامی به نظر می‌رسد. با‌این‌حال بخش جالب‌تر این موضوع به جایی برمی‌گردد که مسئولان عربستانی شرط گذاشته‌اند که حتما یکی از اعضای درجه ‌یک خانواده این ورزشکاران زن، آنها را در برزیل همراهی کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار