پیش بینی 210 هزار تن گندم در این استان محقق شد و تاکنون این میزان گندم از کشاورزان اصفهان خریداری شده است.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشورارزش 210 هزار تن گندم خریداری شده از کشاورزان استان را بیش از 267 میلیارد تومان اعلام کرد.
رضا نیک نداف بابیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی اصفهان خرید 210 هزار تن گندم را در این استان پیش بینی کرده بود و اکنون این پیش بینی محقق شده است، افزود: خرید گندم از کشاورزان استان در مناطق سردسیر ادامه دارد و انتظار می رود خرید تضمینی گندم از کشاورزان استان اصفهان در سال جاری بیش از میزان پیش بینی شده باشد.
خرید گندم سال جاری از 27 اردیبهشت ماه از مناطق گرمسیری استان آغاز شده است.
وی میزان گندم خریداری شده در سال گذشته را 194 هزار تن اعلام کرد و از رشد 25 درصدی خرید در این استان در سالجاری خبر داد.
نیک نداف، حمل سریع گندم های خریداری شده به مراکز ذخیره سازی شرکت و کارخانجات آردسازی و ذخیره سازی استاندارد گندم را یکی از اقدامات مهم این شرکت در زمینه حفظ و حمایت از کیفیت سلامت گندم ها در سالجاری بیان کرد.
مدیرعامل شرکت غله وخدمات بازرگانی استان اصفهان ( منطقه 10 کشور ) در ادامه به خرید کلزا در این استان اشاره کرد و گفت: همزمان با خرید گندم، خرید دانه روغنی کلزا در این استان آغاز شده و تاکنون میزان 618 تن دانه روغنی کلزا از کشاورزان خریداری شده و آماده تحویل به کارخانجات روغن کشی است.
وی اظهارکرد: تاکنون مبلغ 12 هزار و 443 میلیون ریال به کشاورزان بابت خرید تضمینی کلزا پرداخت شده است.
خرید تضمینی گندم از مناطق شرق اصفهان از نیمه دوم خرداد آغاز شد و بمنظور رفاه حال کشاورزان و تسریع در خرید از آنها، 20 مرکز خرید دولتی و بخش خصوصی و 30 مرکز خرید تعاون روستایی نقش مباشر خرید گندم در سطح استان را برعهده دارند.
بر اساس اعلام شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور، مبلغ گندم خریداری شده توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران در هر استان با عاملیت بانک کشاورزی و با نرخ خرید تضمینی از قرار هر کیلوگرم 12 هزار و 705 ریال به کشاورزان پرداخت می شود.
پیش از این استاندار اصفهان در جلسه کارگروه هماهنگی خرید تضمینی گندم استان که اویل خرداد برگزار شد، با اشاره به خرید تضمینی 210 هزار تُن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان تصریح کرده بود: مسئولان باید ترتیبی اتخاذ کنند تا بهای گندم تحویلی کشاورزان بموقع پرداخت شده و کام شیرین آنان تلخ نشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز آبان سال گذشته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یک سوم تولید غله استان وابسته به آب زاینده رود است، پیش بینی کرده بود: حداقل 40 هزار هکتار غلات با استفاده از آب این رودخانه در سطح استان به زیر کشت رود که 28 هزار هکتار آن برای پایین دست(شرق استان) و 12 هزار هکتار دیگر مربوط به بالادست زاینده رود خواهد بود.



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.