بیرون غذا خوردن شمشیر دو لبه است، مخصوصا برای کسانی که وزنشان را تحت کنترل نگاه داشته‌اند یا شرایط خاص پزشکی دارند و باید مراقب سلامتی‌شان باشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، بسیاری از غذاهایی که بیرون از خانه آماده می‌شوند، پر از کالری، چربی، سدیم، و قند هستند. اما این بدین معنی نیست که آن غذاها را باید کاملا از فهرستتان خط بزنید. این نکات را رعایت کنید تا بدون اینکه خودتان را محروم کنید، از بیرون غذا خوردن لذت ببرید.

۱. در زمان معمول، غذایتان را بخورید

باید در زمان معمول وعده‌های غذایی‌تان، غذا بخورید. برای اینکه مقداری کالری کمتر مصرف کنید تا یک وعده‌ی حجیم یا پر کالری بخورید، وعده‌ای از غذاهایتان را نادیده نگیرید. اگر این کار را انجام دهید، ممکن است خیلی گرسنه شوید، بنابراین احتمال اینکه انتخاب‌های غیر سالم داشته باشید و بیشتر از حد معمول غذا بخورید افزایش پیدا خواهد کرد.

۲. تمرین کنید

مطمئن شوید تا هر روز، حداقل فعالیت‌های معمولتان را داشته باشید. اگر می‌دانید که قرار است امشب را به خوشگذرانی سپری کنید یا وعده‌ی غذایی غیر معمولی داشته باشید، کمی طولانی‌تر و سخت‌تر تمرین کنید تا آن مقدار کالری اضافه‌ای که دریافت می‌کنید، سوزانده شود.

۳. هیدراته بمانید

مصرف مقدار مناسبی آب کمک خواهد کرد تا تاثیر خوردن غذاهایی سرشار از سدیم را تعدیل کنید. بعلاوه، تشنگی هم می‌تواند با گرسنگی اشتباه گرفته شود، پس اگر به بدنتان آب برسانید، به احتمال خیلی بیشتری کمتر خواهید خورد.

۴. تحقیق کنید

اگر می‌دانید قرار است برای مدتی جایی مستقر شوید، و یا اینکه در رستوران خاصی شام بخورید، به اینترنت رجوع کرده و در مورد حقایق غذایی آن محل تحقیق کنید. غذاهای اشتها آوری که در محدوده‌ی مجاز کالری مصرفی شما هستند را بیابید.

۵. کمک بخواهید

اگر امکانش نیست که از قبل منوی غذای محل مورد نظرتان را ببینید، از پیش خدمتان آنجا بپرسید که کدام غذایشان سالم‌تر یا کم کالری‌تر است. بپرسید که آن غذاها چگونه آماده می‌شوند و آیا درخواست‌های شما را می‌توانند اعمال کنند یا خیر.


اگر درخواست هایتان را محترمانه مطرح کنید، اکثر رستوران‌ها با آنچه که خواسته‌اید موافقت می‌کنند. می‌توانید از آنها بخواهید که هر یک از این کارها را انجام دهند:

بجای استفاده از قالب کره، روغن را اسپری کنند
هنگام طبخ غذا به آن نمک نزنند
چربی مشهود را از گوشت جدا کنند
هنگام تزئین بشقابتان از روغن کمتری استفاده کنند
کره، سس کرم یا آب گوشت را از بشقاب غذای شما حذف کنند
سالادتان را طوری سرو کنند که چاشنی یا سسش در کنارش باشد

۶. از غذایتان لذت ببرید و هروقت احساس سیری کردید دیگر نخورید

برای غذا خوردن وقت بگذارید، به آرامی بجوید، و از غذایتان و جمعی که در آن هستید لذت ببرید. گفتگو با اطرافیانتان به شما کمک خواهد کرد تا سرعت غذا خوردنتان آرام تر شود. تقریبا ۲۰ دقیق طول می‌کشد تا معده به مغز اعلام کند که پر شده است. پس اگر خیلی سریع بخورید، قبل از اینکه آن سیگنال دریافت شود، شکمتان بیش از اندازه پر خواهد شد.

۷. غذایتان را قسمت کنید

ممکن است برای غذا خوردن به یک رستوران لوکس بروید، ممکن است بخواهید غذای جدیدی را امتحان کنید و یا حتی ممکن است بخواهید پرخوری کنید! بجای اینکه این واقعیت‌ها را انکار کنید، غذایتان را با بقیه شریک شوید، و به سراغ یک سالاد یا سبزیجات خام یا حتی پخته بروید.

۸. غذایتان را با خودتان ببرید

اگر نمی‌خواهید غذایتان را با کس دیگری شریک شوید، نصف غذایتان را نگه دارید و با خودتان به خانه ببرید. در اینصورت هم در مخارج صرفه‌جویی خواهید کرد و هم در کالری مصرفی‌تان. همچنین یک وعده‌ی خوشمزه و از پیش آماده شده نیز دم دستتان دارید.

اگر می‌دانید که اگر نصف دیگر غذایتان در بشقاب بماند، نمی‌توانید در برابر آن مقاومت کنید، از پیشخدمت بخواهید هنگام آماده کردن سفارش شما، نصفش را در یک جعبه بگذارد، و تنها نصف غذا را برایتان سرو کند. سپس وقتی که خواستید صورت حسابتان را پرداخت کنید، نصف دیگر غذایتان را به شما تحویل دهد.

منبع: مجله سلامت

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.