به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شهرستان ایذه با بیش از 200 هزار نفر جمعیت تنها یک بیمارستان دارد، البته نباید از این موضوع گذشت که بر سردر این بیمارستان کلمه "تخصصی" هک شده ولی این بیمارستان فاقد امکانات تخصصی است.
اورژانس بیمارستان شهرستان ایذه در واقع باید قلب تپنده بیمارستان باشد درحالی که شاهدیم کمبود پزشک و امکانات در این بخش رنج اضافهای است که بیماران متحمل میشوند. با وجود اینکه در ساعات پایانی روز اورژانس بیمارستان ایذه به دلیل ازدیاد جمعیت بیماران چهره دیگری به خود میگیرد و این موضوع هم توسط توسط مسئولان برای حل معضلات اورژانس چاره اندیشی نشده است.
مردم این شهرستان نارضایتیهایشان را از وضعیت موجود امکانات بیمارستان ایذه در فضاهای حقیقی و مجازی اعلام میکنند و گاهی با استفاده از فضای مجازی کمبودهای موجود در بیمارستان را در معرض دید عموم و مسئولان مربوطه قرار میدهند ولی گویا بیان ضعفها آب در هاون کوبیدن است چرا که این موضوع نیز سبب حل مشکلات و وضعیت اسف بار بیمارستان شهرستان ایذه نشده است.
در فصل تابستان به دلیل وضعیت نامناسب سیستم سرمایشی بیمارستان ایذه بیماران به شدت از گرمای هوا در بیمارستان رنج میبرند تا جایی که در برخی مواقع شاهدیم همراهان بیمار برای خنک کردن بیمارشان به بیمارستان پنکه میآوردند. کمبود استراحتگاه و توزیع غذای بیکیفیت را اگر به دیگر مشکلات بیمارستان بیفزاییم تنها بخشی از معضلات و مشکلاتی است که در حوزه سلامت این شهرستان بیداد میکند.
وضعیت بیمارستان شهرستان ایذه به گونهای است که نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس دهم طی بازیدی سرزده از این مکان از مسئولان استانی و کشوری در حوزه سلامت ابراز ناراضایتی کرد و بیمارستان ایذه را به ساختمانهای جنگ زده در دوران جنگ تحمیلی تشبیه کرد. پس از گذشت بیش از یک ماه از این بازدید همچنان شهروندان شاهد هیچ گونه تغییری در این بیمارستان نیستند.
حوزه سلامت مهمترین اولویت کاری دولت یازدهم است، ولی این موضوع هم وضعیت بهداشت و درمان شهرستان ایذه را دچار تغییرات بارز مثبت نکرد، باید دید که در سال پایانی دولت یازدهم چه امکاناتی به شهرستان محروم ایذه در بخش سلامت اختصاص پیدا خواهد کرد.
کاستیها را قبول داریم مازیار حسنزاده اظهار داشت: بیمارستان شهرستان ایذه سالهای گذشته بنا بر جمعیت وقت شهرستان ساخته شد ولی باوجود اینکه جمعیت به مرور زمان بیشتر شد اما توسعه فضای این بیمارستان صورت نگرفت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ایذه به وضعیت نامساعد سیستم سرمایشی بیمارستان اشاره کرد و گفت: ازدحام جمعیت، افزایش مراجعه شهروندان به بیمارستان، وجود همراه با بیمار در بخشها، گرم بودن هوا دلایل گرم بودن بیمارستان است.
وی با اشاره به اینکه آیا حمل پنکه توسط همراه بیمار صحت دارد؟ عنوان کرد: آوردن پنکه توسط همراه بیمار صورت میگرفت، اما طی جلسهای که با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، چند دستگاه کولربه ایذه اختصاص یافت که کار نصب آنها شروع شده است.
حسنزاده تصریح کرد: کاستیها را قبول داریم و جهت رفع آن اقدام خواهیم کرد وامیدواریم مردم شهرستان ایذه نیز ما را یاری کنند.
بلاخره بیمارستان ایذه چند تختخواب دارد؟! سردر این بیمارستان ایذه نوشته شده است که دارای 150 تختخواب است ولی این تعداد با تعداد تختهای موجود در بیمارستان هم خوانی ندارد و حسنزاده با اشاره به تعداد تختهای موجود در بیمارستان بیان کرد: در حال حاضر 130 تخت خواب در بیمارستان شهرستان موجود است.
درهمین زمینه مسعودعلی عسکر اظهارداشت: بیمارستان ایذه مصوبه 150 تختخوابی بوده اما 116 تختخواب فعال دارد.
رئیس بیمارستان ایذه بیان کرد:این بیمارستان در واقع هماکنون بار یک بیمارستان 300 تخت خوابی را تحمل میکند.
وی افزود: بیش از 5 سال پیش نیاز سنجی شده که شهرستان ایذه نیاز مند یک بیمارستان 292 تخت خوابی است اما از آن سال تاکنون هیچ گونه اقدامی نشده است.
200هزار نفر و یک بیمارستان مثلأ 150تختخوابی! مسعود اورک اظهار داشت: بیمارستان ایذه امکانات بسیار ناچیزی دارد و این درشان مردم این شهر نیست.
این شهروند ایذهای بیان کرد: تعداد تخت بیمارستانی در بیمارستان بسیار کم است چرا که تخت خوابهای موجود در بیمارستان برای 200 هزار شهروند کافی نبوده که ما امیدواریم مسئولان مربوطه فکری به حال این موضوع کنند.
اورک با اشاره به کمبود امکانات در بخش اورژانس این شهرستان عنوان کرد: واقعأ کمبود امکانات اورژانس این شهرستان مشهود است البته نباید ازعدم پزشک کافی در این بخش گذر کرد.
وی بیان کرد:شهروندان ایذهای باید برای یک عمل ساده چشم پزشکی به استانهای همجوار سفر کنند اما گاهی اوقات ما شاهد تصادف همشهریان در جادهها به سبب این موضوع هستیم.
این شهروند ایذهای در پایان عنوان کرد: مردم شهرستان ایذه از نظر تهیه امکانات روزمره زندگی در مضیغه هستند. از مسئولان در خواست میکنیم که نگاه ویژهای به این شهرستان داشته باشند.
شهرستان ایذه نه فقط در زمینه اقتصادی بلکه در حوزه سلامت و امکانات بیمارستانی نیز وضعیت بیماری دارد امیدواریم مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نگاه ویژهای به این شهرستان داشته باشند.
منبع:خبرگزاری تسنیم
انتهای پیام/