به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ مدیر کل دامپزشکی استان در این باره به خبرنگار ما گفت: با راه اندازی بخش پیش سرد کشتارگاه دام ملایر از این به بعد این کشتارگاه به طور مجدد راه اندازی شد .
دکتر محمود رضا رسولی با تاکید بر اینکه قرار گرفتن گوشت تازه ذبح شده در دمای 2 تا 4 درجه سانتیگراد در 24 ساعت اول کشتار باعث از بین رفتن برخی از میکروب ها در آن و پایین آمدن احتمال بروز بیماری تب کنگو می شود افزود: با حمایت فرمانداری و هزینه بخش خصوصی بخش پیش سرد کشتارگاه ملایر راه افتاد تا ما هم مجوز فعالیت به این کشتارگاه را بدهیم و با این کار دیگر قصابان ملایری مجبور نباشند برای کشتار دام به سایر شهرستانها مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه قرار گرفتن گوشت در بخش پیش سرد تنها 3 درصد از آب موجود در گوشت را تبخیر می کند اظهار داشت:این کار بخش کمی از سود قصابان را کاهش و در عوض سلامتی و کیفیت بالاتر گوشت را برای مصرف کننده به همراه دارد.
با آغاز کشتار دام در کشتارگاه ملایر از امروز قصابی ها به اعتصاب خود پایان دادند و مغازه های خود را باز کردند هر چند هنوز آنها متقاضی افزایش قیمت گوشت به خاطر کاهش سه درصدی وزن آنها بعد از 24 ساعت سرد شدن هستند و مسئولان قول داده اند در کمیته ساماندهی کشتارگاه های استان این موضوع را بررسی کنند و در حال حاضر این کاهش وزن از سود قصابی ها کم شود.
انتهای پیام/ ا