قصابی های ملایر از امروز باز شدند و گوشت قرمز و بهداشتی مورد تایید اداره کل دامپزشکی را عرضه می کنند.

فعالیت کشتارگاه ملایر با برطرف شدن مشکلاتبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛  مدیر کل دامپزشکی استان در این باره به خبرنگار ما گفت: با راه اندازی بخش پیش سرد کشتارگاه دام ملایر از این به بعد این کشتارگاه به طور مجدد راه اندازی شد .

دکتر محمود رضا رسولی با تاکید بر اینکه قرار گرفتن گوشت تازه ذبح شده در دمای 2 تا 4 درجه سانتیگراد در 24 ساعت اول کشتار باعث از بین رفتن برخی از میکروب ها در آن و پایین آمدن احتمال بروز بیماری تب کنگو می شود افزود: با حمایت فرمانداری و هزینه بخش خصوصی بخش پیش سرد کشتارگاه ملایر راه افتاد تا ما هم مجوز فعالیت به این کشتارگاه را بدهیم و با این کار دیگر قصابان ملایری مجبور نباشند برای کشتار دام به سایر شهرستانها مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه قرار گرفتن گوشت در بخش پیش سرد تنها 3 درصد از آب موجود در گوشت را تبخیر می کند اظهار داشت:این کار بخش کمی از سود قصابان را کاهش و در عوض سلامتی و کیفیت بالاتر گوشت را برای مصرف کننده به همراه دارد.

با آغاز کشتار دام در کشتارگاه ملایر از امروز قصابی ها به اعتصاب خود پایان دادند و مغازه های خود را باز کردند هر چند هنوز آنها متقاضی افزایش قیمت گوشت به خاطر کاهش سه درصدی وزن آنها بعد از 24 ساعت سرد شدن هستند و مسئولان قول داده اند در کمیته ساماندهی کشتارگاه های استان این موضوع را بررسی کنند و در حال حاضر این کاهش وزن از سود قصابی ها کم شود.

انتهای پیام/ ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.