دبیر کمیته هدایت تحصیلی وزارت آموزش و پرورش از اعلام نتایج اعتراضات از 15 مردادماه خبر داد.

مسعود شکوهی دبیر کمیته هدایت تحصیلی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه وضعیت هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه دهم جزو آسانترین فرآیند‌ها در بحث آموزش و پرورش است، گفت: دانش‌آموزان براساس 12 اولویتی‌ که دارند همچنین ظرفیت منطقه انتخاب رشته خود را انجام دهند.

وی با بیان اینکه هرگز بحث هدایت تحصیلی اجباری نبوده و گاه این طرح با ابهاماتی مبنی بر اجبار دانش‌آموزان مطرح شده است، ادامه داد: با توجه به توصیه اکید وزیر آموزش و پرورش در این طرح تعیین ظرفیت‌ها در وضعیت حداکثری قرار گرفته به گونه‌ای که با وجود شرایط مناسب سعی شده تا دانش‌آموزان در رشته‌های مورد علاقه خود تحصیل کنند.

شکوهی با اشاره به اینکه بحث هدایت تحصیلی از 19 تیر ماه آغاز شده و 10 مرداد ماه آخرین روز این فرایند است، اظهار کرد: بیش از 80 درصد دانش‌آموزان کشور کار هدایت تحصیلی را انجام داده‌اند.

دبیر کمیته هدایت تحصیلی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: بخشی از دانش‌آموزان که کار هدایت تحصیلی‌ آن ها انجام نشده جزو افرادی بودند که باید در آزمون شهریور ماه شرکت کرده و پس از قبولی در دروس مربوطه نسبت به بحث هدایت تحصیلی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه برای دانش‌آموزانی که در آزمون شهریور ماه شرکت می‌کنند وضعیت هدایت تحصیلی تا 15 شهریور مشخص می‌شود، گفت: کمیته‌های هدایت تحصیلی مدت‌‌ها است که کار خود را برای پیگیری وضعیت اعتراضات اولیای دانش‌آموزان نسبت به رشته انتخاب شده آغاز کرده‌اند.

شکوهی اظهار کرد: برای دانش‌آموزانی که نسبت به هدایت تحصیلی اعتراض داشتند طی 5 روز آینده یعنی 15 مرداد ماه وضعیت نهایی مشخص می‌‌شود و پرونده هدایت تحصیلی مربوط به قبولی‌های خرداد ماه بسته می‌شود.

دبیر کمیته هدایت تحصیلی وزارت آموزش و پرورش گفت: در پاسخگویی به اعتراض دانش‌آموزان ضوابط هدایت تحصیلی برقرار است تا تغییر رشته انجام می‌شود یعنی هرگز دانش‌آموزان صرفا بنابر علاقه به رشته خاص بدون در نظر گرفته شدن 4 عامل اصلی هدایت تحصیل امکان تغییر رشته را ندارند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از اعتراضات با رضایت خانواده‌ها روبه‌رو شده، یادآور شد: بر اساس نظرسنجی‌ها به اعتراضات در حد امکان رسیدگی شده است.

شکوهی اظهار کرد: در سراسر کشور 719 کمیته هدایت تحصیلی در شهرستان‌ها و مناطق آموزش و پرورش، 32 مرکز در سطح استان‌ها و یک ستاد در وزارت‌خانه فعالیت می‌کند.


انتهای پیام /
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار