به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دولت اوکراین در طرحی جدید امیدوار است بتواند بخشی از زمینهای بایر اطراف بزرگترین فاجعه هستهای جهان را به یک پارک خورشیدی و انرژی تجدیدپذیر به وسعت 60 کیلومتر مربع تبدیل کند.
این کشور در حال حاضر در حال جمعآوری کمکهای مالی برای تبدیل زمینهای استفادهنشده و به شکل خطرناک رادیواکتیو در اطراف چرنوبیل به یک نیروگاه برق هستند که میتواند 1400 مگاوات یا حدود یک سوم میزانی که این نیروگاه اتمی پیش از حادثه تولید میکرد، برق تولید کند.
بنا بر ادعای این طرح، حدود 1000 مگاوات از این نیرو در یک پارک خورشیدی عظیم تولید خواهد شد که بزرگترین مزرعه خورشیدی زمین خواهد بود. برای مقایسه باید گفت که پارک خورشیدی سد لانگیانگشیا حدود 23 کیلومتر مربع مساحت داشته و ظرفیت تولید آن حدود 850 مگاوات است.
البته هنوز اطلاعات بیشتری در مورد چگونگی ساخت و نگهداری پنلهای خورشیدی در منطقهای که هنوز غیرقابل سکونت است، ارائه نشده است.
حادثه اتمی چرنوبیل حادثهٔ هستهای فاجعهباری بود که در آوریل ۱۹۸۶ در نیروگاه چرنوبیل در اوکراین رخ داد. انفجار و آتشسوزی در در رآکتور شماره ۴ نیروگاه چرنوبیل باعث پخش مواد رادیواکتیو در بخش بزرگی از غرب شوروی و اروپا شد. از نظر زیانهای مالی و انسانی، حادثه چرنوبیل بدترین حادثه نیروگاههای هستهای در جهان به شمار میرود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/