به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، كيخسرو چنگلوايي گفت : تفاوت حداقل و حداكثر قيمت در زمان عرضه مرغ با توجه به توليد خوب اين محصول در استان يكي از مشكلات عمده است كه بايد به اين مسئله رسيدگي شود.
مصطفي كناركوهي مديركل دامپزشكي استان افزود : از ابتداي سال جاري تاكنون 10 ميليون و 726 هزار قطعه جوجه ريزي انجام شده است كه نسبت به مدت مشابه پارسال 26 درصد كاهش داشته است .
وی با بيان اينكه استان خوزستان از لحاظ توليد مرغ جزء 5 استان برتر كشور مي باشد بیان داشت: افزايش دماي هوا و بالا رفتن قيمت ذرت از جمله عواملي است كه به گفته مرغداران باعث اين تورم شده است.
معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري از تشكيل فوري كميته اي با مشاركت سازمان جهاد كشاورزي، سازمان صنعت، معدن و تجارت ، تعزيرات و اصناف مربوطه خبر داد و اظهار کرد: وظيفه اين كميته بازديد ميداني و اعلام قيمت روزانه مرغ ، رساندن قيمت مرغ كشتار روز و منجمد به ميانگين قيمت كشوري ، معرفي عاملين به سازمان صنعت، معدن و تجارت و ذخيره سازي مرغ منجمد در سردخانه هاي اهواز مي باشد.
سياوش حسين پور مدير اداره كل غله و بازرگاني استان با اعلام اينكه در حال حاضر قيمت شكر در جهان سير صعودي داشته است گفت: يكي از مشكلات عمده، سامانه اي شدن ترخيص كالاست بدين صورت كه براي صدور مجوز از بهداشت غذا و دارو بايد نمونه محصول به تهران فرستاده شود و اين پروسه مدت ارائه شكر به بازار را طولاني تر ميكند.
وی افزود: در حال حاضر دو كشتي كه حامل 115 هزار تن شكر است در دو بندر شهيد رجايي و امام خميني مستقر مي باشد كه سهم استان از اين محموله 20 هزار تن است.
در پايان اين جلسه تصميم گرفته شد به منظور تسريع در توزيع، نمونه شكر وارداتي در اين دو بندر در اداره بهداشت غذا و داروي استان مورد آزمايش قرار گيرد و به منظور صدور مجوز به تهران ارسال نشود.
انتهای پیام/گ