به گزارش حوزه
وزارت کشور گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور،
"محمدحسین ذوالفقاری" معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور، عصر امروز در همایش مشاوران امور روحانیت استانداریهای سراسر کشور که در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت: هر گاه آسیبهای داخلی یک کشور اعم از اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ... به طور نامتعارفی افزایش یابد و از طرفی تهدیدات خارجی نیز بالفعل و عملیاتی گردد و آن کشور نتواند پاسخگوی تهدیدات خارجی باشد و توان کنترل نداشته باشد، پدیده ناامنی در جامعهاش رخ خواهد داد که نمونههایی از این نوع ناامنی را در برخی کشورها شاهد هستیم.
وی با اشاره به آسیبهای داخلی کشور تأکید کرد: ریشه اصلی و اساسی این نارساییها فاصله گرفتن و یا کم توجهی به رعایت قاعدهها و اخلاق دینی در عمل است که در حوزههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و حتی مدیریتی بروز و ظهور مییابد، بنابراین تا فرهنگ که اصل و اساس همه امور است مورد توجه جدی قرار نگیرد روند آسیبها ادامه خواهد یافت.
معاون وزیر کشور گفت: در حوزه تهدیدات خارجی نیز کشور ما با دشمنیهای مستمر و خباثتگونه برخی قدرتهای بزرگ و رژیمصهیونیستی و برخی دولتهای مرتجع و معاند منطقهای و گروهکهای متعدد تروریستی در پیرامون کشور مواجه است که در سالهای اخیر تلاشهای زیادی را برای ایجاد ناامنی در کشور و درونیسازی آن به عمل آورده ولی موفق نشدهاند.
معاون امنیتی و انتظامی و دبیر شورای امنیت کشور عنوان کرد: امنیت امروز کشورمان تصادفی نیست، بلکه عوامل متعددی در تولید این امنیت در شرایط کنونی که اکثر نقاط مختلف جهان گرفتار اقدامات تروریستی است، نقش دارند.
وی با اشاره به هوشیاری و همراهی و همکاری مردم و حساسیت آنها نسبت به امنیت کشور، نعمت نظام مبتنی بر ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب که با درایت و هوشیاری سکان نظام را در دست دارند و نقش عمود خیمه امنیت کشور را در سطح کلان دارند، گفت : وجود نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی و بسیجی متعهد، شهادتطلب با اراده و عزم و وفادار به نظام و مردم و همچنین ساختار مستحکم و چند لایه امنیت کشور از جمله توانمندیهایی است که قدرت کنترل و دفع تهدیدات را فراهم کرده و امنیت مثال زدنی در موقعیت کنونی را رقم زدهاند.
ذوالفقاری با اشاره به عوامل اصلی سهگانه تولید ناامنی تأکید کرد: راهحل این است که هر کدام در موقعیت و شرایطی که قرار داریم اولاً تلاش کنیم آسیبهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، اقتصادی و کارکردی را کاهش دهیم، ثانیاً در جهت تقویت مولفههای قدرت داخلی اقدام عملی داشته باشیم و ثالثاً با استفاده از تمام ظرفیتهای داخلی و خارجی تهدیدات خارجی را کاهش، خنثی و دفع نمائیم.
انتهای پیام/