جلالی نژآد دبیر تجاری و صنعتی جشنواره غذای قم گفت: آشپزی در دو بخش خانگی و تجاری و صنعتی فراخوان شد و آشپزها با ثبت نام در این جشنواره شرکت کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ این جشنواره در سه مرحله با رقابت و داوری اساتید مجرب صورت می گیرد و بعد از اعلام نتایج به بیش از 30 آشپز برتر لوح جشنواره اهدا می‌شود.

وی افزود: هدف برگزاری جشنواره ترویج تغذیه سالم، معرفی غذاهای سالم و سنتی و رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد است.

دبیر تجاری و صنعتی جشنواره غذای قم بیان کرد: ملاک داوری جشنواره پخت غذاهای سنتی با ویژگی‌هایی از جمله کم چرب، کم نمک و آب پز بودن، کیفیت، مزه، تنوع و تعادل با معیارهای تغذیه سالم و غذاآرایی است.

وی خاطر نشان کرد: این جشنواره با مجوز اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم و مشارکت مرکز علمی کاربردی صنایع دستی استان قم، انجمن مجتمع‌های گردشگری و پذیرایی، انجمن هتلداران و با مدیریت مجتمع پذیرایی آرتا تا پنجم مردادماه سال جاری ادامه دارد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار