به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان تغذیه مناسب درختان، مبارزه تلفیقی با آفات و شرایط آب وهوایی مناسب را از عوامل افزایش تولید این محصول برشمرد.
مسعود گرگیج گفت : از ابتدای فصل برداشت انبه رسیده تا کنون 22 هزار میوه برداشت شده است.
گرگیج افزود : پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت حدود 24 هزار تن محصول برداشت و روانه بازارهای هدف شود.
وی با تاکید بر اختصاص 2هزارو 808هکتار به کشت انبه در هرمزگان گفت: از این مقدار 844 هکتار نهال و 2 هزار و 44 هکتار درختان بارور با میزان تولید سالیانه 24هزارتن هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: امسال سطح زیر کشت این محصول نسبت به پارسال به دلیل تولید نهال انبه پیوندی و توزیع آن بین باغداران ، 3 درصد افزایش یافت.
گرگیج با شاره به رتبه نخست شهرستان میناب در تولید انبه گفت: این میوه بیشتر درشهرستان های رودان و میناب کشت می شود.
وی افزود: لانگرا ، سندری ، آلفونسو ، مشک ، خیار و عروس از مهمترین ارقام کشت شده در هرمزگان هستند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استان های مختلف کشور ارسال می شود.
گرگیج با بیان اینکه فقط ترشی انبه به کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله امارات متحده عربی صادر می شود افزود: امسال زمینه صادرات این میوه را به کشورهای مختلف با برنامه ریزی مناسب مورد بررسی قرار می دهیم .
گرگیج عدم بازاریابی مناسب و غیر اقتصادی بودن برخی ارقام محصول انبه را از مهمترین مشکلات کشاورزان عنوان کرد.
هرمزگان به دلیل شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب و برخورداری از اقلیم مستعد طبیعی، شرایط مناسب برای تولید انواع میوه های گرمسیری ، نیمه گرمسیری دارد.
برداشت انبه رسیده از خرداد ماه شروع شده است و تا پایان مرداد ادامه دارد.
انتهای پیام/م