یکی ازشایع‌ترین بیماری‌های ناخن، خشكی و شکنندگی ناخن است، که در اثر تماس زیاد با آب، مواد شوینده ایجاد می شود.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ خشکی و شکنندگی ناخن ها اغلب در میان خانم های خانه دار مشاهده می شود، در این حالت ناخن‌ها لایه لایه و سطح‌ آنها ناهموار می‌شود.

بلند کردن ناخن، استفاده بیش از حد از سوهان ناخن، مانیکور کردن مداوم، استفاده بیش از حد از لاک ناخن و به کار بردن لاک پاک کن های حاوی استون موجب آسیب به بافت ناخن و شکنندگی آن می شود.

شکل ظاهری و سلامت ناخن ها، نشان دهنده وضعیت سلامتی و تغذیه فرد هستند. سوءتغذیه و کمبود برخی ویتامین ها و مواد معدنی نه تنها موجب کندی رشد ناخن ها می شوند بلکه موجب آسیب ناخن ها شده و با خشکی و شکنندگی آنها همراه هستند.

بر اساس مطالعات نقش بیوتین که یکی از ویتامین های گروه B به شمار می رود، در سلامتی ناخن به اثبات رسیده است.

پژوهشگران در بررسی ارتباط تغذیه و سلامت ناخن ها متوجه شدند افرادی که ناخن های نازک و شکننده داشتند وقتی به مقدار 2.5 میلی گرم (2500 میکروگرم) یا تقریباً 70 برابر مقدار متوسط نیاز روزانه بیوتین مصرف می کردند، ضخامت ناخن هایشان 25 درصد افزایش می یافت که این دوز را فقط زیر نظر پزشک می توان مصرف نمود.

جگر، کره بادام زمینی، زرده ی تخم مرغ، سویا، غلات سبوس دار و قارچ از جمله منابع غنی بیوتین به شمار می روند و به سلامت ناخن ها کمک می کنند.


انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار