به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گیزمودو، عناصر گروه تروریستی داعش به شدت برای تقویت دانش خود در زمینه فناوری تلاش میکنند. آنها در جستجوی نرمافزارهایی هستند که از نظارت بر فعالیتهای این گروه جلوگیری میکنند.
گزارش جدیدی که روز جمعه منتشر شد از دستبهدست شدن دستورالعملهایی برای استفاده از «شبکه خصوصی مجازی» یا «ویپیاِن»، «پراکسی سرور» و دیگر ابزارهای نرمافزاری میان عناصر داعش خبر میدهد. این گروه شیطانی در تلاش است تا اطلاعاتش در زمینه فناوری را به روزرسانی کند.
شرکت امنیتسایبری «فلشپوینت» که به بررسی فعالیتهای «دیپ اند دارک وب» میپردازد در گزارش مذکور اعلام کرد از سال 2012 تاکنون دانش فناوری این گروه تروریستی به سطوح بالاتری رسیده است.
عناصر داعش به منظور جلوگیری از ردیابی شدن، از مرورگرهایی مانند «تور» و «اُپرا» و سیستمهای اندرویدی استفاده میکند. البته گزارشها نشان میدهد آژانس امنیت ملی آمریکا مدتی است ترافیک مرورگر تور را تحت نظارت دارد در نتیجه احتمال ردیابی شدن فعالیتهای این افراد وجود دارد.
نرمافزارهای پیشنهادی داعش شامل موارد زیر میشوند:
«هاشمِیل» برای ارتباطات رمزگذاری شده از طریق ایمیل
«لاکِر» برای جلوگیری از دسترسی دیگران به اطلاعات موجود در موبایل با استفاده از رمزگذاری
«جیپیاِس» تقلبی که به کاربران اجازه انتخاب یک مکان دروغین را میدهد.
«تلگرام» برای ارسال پیامهای رمزگذاری شده
چندین اپلیکیشن رادیویی که بوسیله اعضای داعش طراحی شده است.
داعش معمولاً برای انجام عملیات تروریستی خود از نرمافزارهایی استفاده میکند که قابل ردیابی نیستند. این گروه تروریستی از رسانههای اجتماعی برای جذب نیرو و انتشار عقایدش استفاده میکند. آشنایی با نرمافزارهای مورد استفاده این گروه به شناسایی اعضای آن و آسانشدن مقابله با داعش کمک میکند.
انتهای پیام/