یک سال پیش، فیسبوک از نقشه جدید خود جهت فراهم آوردن اینترنت برای چهار میلیارد کاربری که در نقاط مختلف دنیا هنوز به اینترنت دسترسی ندارند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛یک سال پیش، فیسبوک از نقشه جدید خود جهت فراهم آوردن اینترنت برای چهار میلیارد کاربری که در نقاط مختلف دنیا هنوز به اینترنت دسترسی ندارند، آن هم با استفاده از یک پهپاد بدون سرنشین، خبر داد؛ اما شب گذشته این شرکت خبر داد، پهپاد «آکویلا» که پهپادی مجهز به تکنولوژی استفاده از انرژی خورشیدی است، نخستین پرواز آزمایشی خود را با موفقیت به پایان رسانده است.

بر پایه جزئیاتی که منتشر شده است، این پرواز آزمایشی در ارتفاع پایین صورت گرفته و پهپاد آکویلا نود دقیقه در هوا مانده است؛ یعنی سه برابر بیشتر از آنچه فیسبوک در نظر داشته و برنامه ریزی کرده بود. این شرکت اظهار کرده که طی این پرواز آزمایشی عملکرد آیرودینامیک، باتری ها و سیستم کنترل این پهپاد کامل تأیید شده است. قرار است در پرواز آزمایشی بعدی، میزان دامنه تحمل آکویلا در خصوص سرعت و ارتفاع به دقت بررسی شود.

فیسبوک پهپاد غول پیکر خود را با موفقیت آزمایش کرد

«جای پاتریک»، مدیر ارشد مهندسی و زیرساخت در فیسبوک در این رابطه گفته است: اما انگیزه های زیادی به واسطه موفقیت پرواز آزمایشی اول خود به دست آورد ایم، ولی هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن مانده است. در واقع برای رسیدن به هدف اصلی ما که عبارت است از انتشار اینترنت از طریق این پهپادها برای مدت سه ماه به شکل مداوم درهر پرواز، نیاز به آن داریم که رکورد پرواز با استفاده از انرژی خورشیدی را بشکنیم؛رکوردی که در حال حاضر برابر با دو هفته است. این امر نیازمند پیشرفت های زیادی در مهندسی و علم است و همچنین نیاز به همکاری نزدیکی با اپراتورها و دولت هایی داریم که قرار است، این پهپاد ها در منطقه های آنها به پرواز درآیند.

پهپاد آکویلا تنها یک فروند از پهپادهایی است که قرار است اینترنت را به شکل وایرلس و در شعاع 60 مایلی برای مشترکان و در مدت 90 روز در هر پرواز عرضه کند.

همچنین قرار است، این پهپادها در ارتفاع 60 تا 90 هزارپایی – بالاتر از ارتفاع پروازی هواپیماهای تجاری – پرواز کنند. فیسبوک از یک تکنولوژی لیزری برای برقراری ارتباط میان این پهپادها و گیرنده هایی که قرار است اینتنرت از طریق آنها به دست مشتریان برسد، استفاده می کند. چندی پیش این تکنولوژی لیزری توسط فیسبوک در حالت آزمایشگاهی با موفقیت آزمایش شده است.

منبع: تابناک

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.