به گزارش
گروه استان ها باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ افزود: آذربایجانشرقی علاوه بر این که جزو سه استان پایلوت کشور در بحث اقتصاد مقاومتی است، در ردیف سه استان مطرح کشور در امر توسعه روستایی نیز قرار داشته و در این راستا مورد توجه وزارت کشور است.
وی اظهار کرد: تولید در هیچ مکانی با صرفهتر از مناطق روستایی نیست و یکصد روستای منتخب استان با مشارکت فرمانداران جهت توسعه روستایی و تحقق اقتصاد مقاومتی انتخاب شدهاند.
جبارزاده گفت: فرمانداران در سال اقتصاد مقاومتی باید بدون قید و بند ساعت اداری تلاش بیشتری برای تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه روستایی در شهرستان ها داشته باشند.
وی در پاسخ به درخواست افزایش اختیارات فرمانداران جهت تسهیل در فعالیتهای ستاد اقتصاد مقاومتی، گفت: اختیارات استاندار عینا برای فرمانداران نیز وجود دارد و در سال اقتصاد مقاومتی نباید در قید و بند نامه نگاری و بوروکراسی باشیم.
جبارزاده خطاب به فرمانداران گفت: به عنوان نماینده دولت در شهرستان هر تصمیمی بدون تعدی به قانون بگیرید، به خاطر تحقق اقتصاد مقاومتی، حمایت می شوید.
وی با تاکید بر مسوولیت پذیری در این ارتباط، افزود: از میان هزاران تصمیم فرمانداران شاید چند مورد دارای ایراد باشد ولی چون این تصمیم ها با نیت خیر و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است، قابلیت دفاع دارد.
استاندار آذربایجانشرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش شدید درآمدهای نفتی، با بیان این که ما مدیران روزهای بحران هستیم، افزود: امسال همه چشمها به سمت مسوولان دولتی در آذربایجان شرقی دوخته شده و این استان به واسطه انتخاب به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی کشور مورد توجه است و باید پاسخگو باشیم.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تحقق اقتصاد مقاومتی در استان اظهار امیدواری کرد در اسفند سال جاری در سایه اشتغالزایی شاهد لبخند رضایت بر چهره رهبری و مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم.
جبارزاده با بیان این که یکی از تبعات افزایش قیمت نفت در دولت قبل، فراموش شدن توسعه روستایی، صنایع دستی و کشاورزی بود، افزود: دولت تدبیر و امید هر خانه روستایی را به عنوان یک واحد تولیدی بالقوه تلقی می کند و توسعه روستایی را جهت تحقق اقتصاد مقاومتی ضروری می داند.
وی با اشاره به موفقیتهای بخش کشاورزی درسه سال گذشته، اظهار کرد: در آغاز به کار دولت یازدهم ذخیره گندم استان تنها سه روز بود اما امروز تولید گندم استان به 800 هزار تن رسیده و 500 هزار تن آن خرید تضمینی شده است.
وی با اشاره به این که این موفقیت ها باید تداوم داشته باشد، گفت: آذربایجانشرقی در سال جاری باید توسعه روستایی و مهاجرت معکوس را به ظهور برساند.
وی توسعه روستایی را موجب مهاجرت معکوس روستاییان عنوان کرد و افزود: در طول سه سال گذشته مهاجرت معکوس در برخی از روستاهای شهرستان اسکو محقق شده است.
وی با اشاره به این که اهالی روستاها می توانند تولید کننده باشند، ادامه داد: ایجاد شغلهای روستایی هزینه بر نیست و در سال جاری با کمی توجه می توانیم با هم افزایی به توسعه روستایی برسیم.
وی گفت: بسیج سازندگی آذربایجان شرقی در سال جاری درهر شهرستان 10 شرکت فعال در بخش کشاورزی تشکیل می دهد و با هماهنگی فرمانداران و جهاد کشاورزی توسعه این بخش را رقم میزند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: فرمانداران این استان در توسعه مناطق روستایی رقابت کنند.
محمد صادق پورمهدی افزود: فرمانداران در صف اول اقتصاد مقاومتی شهرستانها قرار دارند و باید به صورت مستمر عملکرد توسعه روستایی را ارایه دهند.
وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مناطق روستایی کارهای زیادی انجام شده و همه دستگاه ها عملکردهای چشمگیری در زمینه زیرساخت ها داشته اند اما نسبت جمعیت شهر به روستا از 30 به 70 درصد در زمان حاضر 70 به 30 شده است.
انتهای پیام/ا