به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ "محسن محمودی" گفت: در جامعه امروزی، شبکه های اجتماعی امکان گسترش علوم ارتباطات را فراهم می کنند، اما این کار ممکن است تهدیدات و خطراتی را برای فرهنگ خانواده های ایرانی به همراه داشته باشد.
این مقام انتظامی افزود: حضور در فضای مجازی در سبک زندگی ایرانی اسلامی ما تاثیر بسیاری گذاشته ، به صورتی که والدین هم به خاطر عدم آشنایی توانایی نظارت بر عملکرد فرزندان خود در این فضا را ندارند و از سویی حضور در فضای مجازی و اینترنت نیز نیاز امروزه بشر بوده و ورود فرزندان به این فضا اجتناب ناپذیر می باشد لذا بهترین روش آموزش نحوه استفاده صحیح از این فضا توسط والدین به فرزندان میباشد که لازمه این عمل بالا رفتن سواد والدین در زمینه فضای مجازی و نحوه استفاده از آن میباشد.
وی در رابطه با طلاق عاطفی بین زوجین تصریح کرد: چند سالی است که طلاق عاطفی بسترسازی از طلاق های امروزی شده و آثار مخرب فردی و اجتماعی بسیار زیادی بر افراد خانواده به ویژه بر فرزندان گذاشته است امکانات بالا رفتن سطح توقعات زوج ها و پیشرفت تکنولوژی نه تنها گره از مشکلات زندگی بشر باز نکرده بلکه آتش اختلاف و برخی مشکلات زندگی مانند جدایی، از بین رفتن حرمت ها و گسسته شدن روابط بین اعضای خانواده را نیز بیشتر کرده است.
رئیس پلیس فتا آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد:به ظاهر افراد زندگی مشترک را حفظ می کنند و زیر یک سقف زندگی می کنند اما در واقع ممکن است ساعت ها با یکدیگر ارتباط کلامی نداشته و با گوشی و تبلت های خود مشغول بازی و ارتباط با دوستان مجازی خود باشند. تکنولوژی رفته رفته جایگزین ارتباط با دوستان و اعضای خانواده می شود و افراد به جای هم صحبتی و مشاوره از یکدیگر وقت خود را با دوستان مجازی و در فضاهای مجازی می گذرانند.
وی در پایان گفت : شهروندان در صورت مواجهه با مشکلات سایبری به پلیس فتا مراجعه و مشکل خود را با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند و یا با شماره های 2188603 و 2188756 ،110 و 197 موضوع را به پلیس گزارش دهند.
انتهای پیام/