به
گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛مریم پویا افزود:در راستای بهسازی خدمات و توانمندسازی سمنها باید مشارکت و کارگروهی در اولویت قرار گیرد و برای رسیدن به این هدف لازم است کانون سمنها و سازمانهای مردم نهاد در استان ایجاد شود.
مسئول امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره تلاش های صورت گرفته برای حذف موانع قانونی برسر راه سمنها گفت: باید مشکلات سازمانهای مردم نهاد و سمنها رفع شود تا این گروههای مردمی بتوانند آسانتر به فعالیتهای خود در جامعه بپردازند.
وی افزود: سازمانهای مردم نهاد و دولت باید در کنار هم قرار گیرند تا به اهداف مشترکی که با هم دارند برسند و با انجام اهداف خیرخواهانه در جامعه فعالیت کنند و در این راه از جبههگیریهای سیاسی دوری کنند.
خانم پویا تصریح کرد: در استان اعضای سمنها میتوانند در اموری مانند محیط زیست، بهداشت و درمان، کاهش آسیبهای اجتماعی، آموزش، ریشهکن کردن بیسوادی و اعتیاد وارد عمل شوند و به ارائه خدمات بپردازند.
وی با اشاره به اینکه باید فعالیتهای پژوهشی و توجه به مسایل فرهنگی در اولویت سمنها قرار گیرد، گفت: سازمانهای مردم نهاد مردم در کنار دولت میتواند بسیاری از مشکلات جامعه را مرتفع کنند و این گروهها باید با فعالیتهای خود در مناطق محروم و حاشیهنشین آسیبها را شناسایی کنندو برای رفع آن اقدام نمایند و مسائلی همچون رفع آسیبهای اجتماعی را مد نظر قرار دهند.
انتهای پیام/گ