وی اذعان داشت: لایه مخاطی و موکوس که به طورکامل درون سیسم گوارشی رامیپوشاند و معده را از اثرات این آنزیم بی خطر نگه میدارد.
فرقانی اظهار داشت:هیدرو کلریک اسید آنزیم هایی را فعال میکند که موجب تبدیل موادغذایی به ذرات قابل جذب میشود.
فرقانی در رابطه با مقدار این هیدرو کلریک اسید گفت:درحالی که مقادیر بیش از انداره این اسید منجر به بروز مشکلات هاضمه ای میشود کاهش آن نیز مشکلاتی را برای هضم غذا ایجاد میکند.
وی تصریح کرد:عوامل مختلفی از جمله افزایش سن،عفونت،تغذیه ی نامناسب و استفاده دائم از داروهای خاص ممکن است در کاهش هیدرو کلریک اسید معده تاثیر بسزایی داشته باشد.
انتهای پیام/