به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: برنج به دلیل خاصیت آرسنیکی که دارند، مصرفشان باید محدود باشد. بررسی ها نشان می دهند که میخک و زیره جزء ادویه های لاغری به حساب می آیند و سموم بدن را دفع می کنند و قادرند میزان سوخت و سازی بدن را افزایش دهند.
وی افزود: گفتنی است در بسیاری از خانواده ها نخوردن برنج مساوی با نخوردن غذاست اما مصرف برنج همراه با ادویه هایی مثل میخک و زیره سبب کاهش حجم دریافتی غذاها می شود و بدن سریع تر و راحت تر برنج را هضم می کند.
دکتر حسن زاد آذر در پایان گفت: بهتر است که برای از بین بردن خاصیت آرسنیکی برنج از زیره و میخک استفاده شود تا مشکلات برنج ها برطرف شود.
انتهای پیام/ ب