تصاویر
به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اراک؛ مسئول جهاد کشاورزی بخش مرکزی ساوه گفت : سطح زیر کشت طالبی ساوه دو هزار هکتار است که به طور متوسط از هر هکتار 15 تا 17 تن برداشت می شود.
قاسمی ارقام طالبی ساوه را سمسوری ، فلات و میاندوآب عنوان کرد.
وی اضافه کرد : طالبی های برداشت شده به اکثر نقاط ایران به خصوص تهران ، استان های همجوار و استان های شمالی ارسال می شود.
وی گفت : کیفیت بالا، ماندگاری طولانی تر محصول و عطر و طعم خاص از ویژگیهای منحصر به فرد طالبی ساوه است .
وی با اشاره به مشکل کم آبی و افت سطح آب های زیرزمینی در ساوه گفت : متاسفانه سطح زیر کشت طالبی ساوه نسبت به سال گذشته 20 درصد کاهش پیدا کرده است.
صدیق از کشاورز ساوه ای هم سطح زیر کشت طالبی خود را هفت هکتار عنوان کرد و گفت : از هرهکتار بیست و پنج تن محصول برداشت می کنیم.
وی افزود : برای رفع مشکل کم آبی از آبیاری نوین برای اولین بار در ساوه استفاده کردیم که هم در آب صرفه جویی می شود و افزایش برداشت داشته ایم.
وی با بیان اینکه برای هرهکتار یک میلیون و هفتصد هزار تومان هزینه شده ، افزود : با افزایش برداشت از بیست تن به بیست و پنج تن این هزینه جبران می شود.
قاسمی مسئول جهاد کشاورزی بخش مرکزی ساوه هم گفت : با اجرای روش ابیاری نوین میتوانیم شاهده افزایش بیش از سه برابری سطح زیر کشت طالبی باشیم .
انتهای پیام / ف