دکتر خدیجه مخدومی افزود : کل فضای دانشکده پیراپزشکی مهاباد حدود 7 هزار متر مربع است که با بیش از 85 درصد پیشرفت فیزیکی ، دارای ساختمان و فضای آموزشی بسیار مناسب و فراتر از حد نیاز اولیه برای یک مجتمع آموزش عالی سلامت است.
وی اضافه کرد : با پیگیری های ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان،این دانشگاه قصد دارد در شهرستان مهاباد به عنوان قطب علمی جنوب استان سرمایه گذاری کند.
دکتر مخدومی ابراز امیدواری کرد به محض اتمام مراحل کار مجتمع سلامت در مهاباد ، پذیرش دانشجو در مکان فعلی آن صورت گیرد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان در خصوص واحد های آموزشی فعال در سطح استان هم گفت : به غیر از رشته هایی که در حال حاضر در 6 دانشکده موجود در مرکز استان فعال است ، دانشکده پرستاری در شهرستان خوی در دو رشته پرستاری و بهداشت محیط در مقطع کارشناسی پذیرش دانشجو دارند و مجتمع های آموزش عالی سلامت بوکان ، نقده ، میاندوآب و سلماس هم در رشته کارشناسی پرستاری دانشجو تربیت می کنند.
دکتر مخدومی خاطرنشان کرد : به زودی رشته کارشناسی اتاق عمل در مقطع کارشناسی در شهرستان خوی و رشته فوریتهای پزشکی در مقطع کاردانی راه اندازی می شود و برای شهرستان مهاباد به عنوان قطب علمی جنوب استان باید نیازسنجی های اولیه صورت گیرد و با همفکری مسئولان بررسیهای لازم برای برپایی رشته های مورد نیاز در این شهرستان انجام شود.
انتهای پیام/