سرپرست اداره تشخيص جرائم سايبری پليس فتا ناجا گفت: حدود 80 درصد شکايت‌هاي ثبت شده در سايت پليس فتا، از کسب و کارهای بدون نماد اعتماد الکترونيک است .

شكايت 80 درصدي از کسب و کارهاي بدون نماد اعتماد الکترونيک
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان سرگرد "حميد کياني"  دريافت نماد اعتماد الکترونيک را اولين و ضروري ترين ساز و کار کسب و کارهاي اينترنتي دانست  و بيان داشت: اگر قرار باشد در فضاي سايبر کسب و کاري صورت گيرد، بايد قانوني عمل شود و  اولويت جلب اعتماد مشتريان است.

سرپرست اداره تشخيص جرائم سايبري پليس فتا ناجا اظهار داشت: حتي در کسب و کارهاي فضاي حقيقي نيز متصديان امر به دنبال اعتماد سازي براي مخاطبان و مشتريان خود هستند، چرا که عدم اعتماد مي تواند کسب و کار را چه در فضاي حقيقي و چه در فضاي سايبر محکوم به شکست کند؛ حتي اگر سرمايه گذاري ميلياردي باشد.

سرگرد کياني با بيان اينکه بزرگترين کسب و کارها در فضاي حقيقي و سايبر نشان دهنده اين موضوع است که اين مديران توانسته اند در گام اول پيش از هر برنامه و استراتژي اعتماد مشتريان خود را جلب کنند، افزود: دريافت نماد اعتماد الکترونيک اساس کسب و کارهاي فضاي مجازي است که اين اعتماد و اطمينان خاطر را به مشتري خواهد داد تا خريدي امن داشته باشد.

سرپرست اداره تشخيص جرائم سايبري پليس فتا ناجا گفت: حدود 80 درصد شکايتهاي ثبت شده کاربران در وب سايت پليس فتا، مربوط به خريد از فضاي مجازي و کسب و کارهاي فاقد نماد اعتماد الکترونيک مي باشد.

وي  اين حجم بالا از شکايات را نشانگر آن است که فروشگاههاي داراي نماد اعتماد الکترونيک کمتر مرتکب تخلف مي شوند. ضمن آنکه اگر تخلفي از سوي اين فروشگاهها  صورت گيرد با توجه به ثبت اطلاعات اين افراد براي دريافت نماد به راحتي قابل شناسايي هستند و فرد شاکي به حق و حقوق خود خواهد رسيد.

سرگرد کياني  ادامه داد: اما در خريد از فروشگاههايي که نشان اعتماد ندارند با توجه به اينکه اطلاعات اين فروشگاهها در هيچ جا ثبت نشده است به راحتي قابل رد گيري نيست و چه بسا فرد شاکي نتواند به حق و حقوق خود برسد.
وي از  شهروندان و کاربران خواست تا  حتما  از فروشگاههاي داراي نماد اعتماد الکترونيک خريد خود را انجام دهند.

اين مقام مسوول همچنين از فعالان کسب و کارهاي اينترنتي خواست تا نماد اعتماد الکترونيک دريافت کنند که اين امر  باعث رونق کسب و کارهاي اينترنتي مي شود.
 سرپرست اداره تشخيص جرايم سايبري پليس فتا گفت: زير ساختهايي که در کشور براي کسب و کار اينترنتي فراهم شده است نبايد از سوي گروه کوچکي مجرم و خلاف کار زير سوال برود. اين امر مي تواند رونق اين بازار را از بين ببرد. لذا خود افراد  بايد به دنبال دريافت نماد اعتماد الکترونيک باشند.

سرگرد کياني در پايان با اشاره به آدرس سايت و ايميل پليس فتا آن را دريچه ارتباطي با شهروندان خواند و گفت : پليس فتا از هموطنان درخواست مي‌کند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمي گزارش نمايند.
منبع:  پلیس فتا


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.