دو واحد طبخ غذاهای خانگی در اصفهان به دلیل رعایت نکردن شرایط بهداشتی و نداشتن مجوز فعالیت پلمب شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان گفت: از این دو واحد که در منزل مسکونی و در شرایط غیر بهداشتی اقدام به طبخ غذا و فروش آن می کردند حدود 100 پرس غذای بی کیفیت کشف شد.
هوشنگ طاهری افزود: این دو واحد از مواد غذایی اولیه بدون کیفیت و حتی فاسد برای طبخ غذا استفاده و سفارش های خود را از طریق پیک موتوری ارسال می کردند.
وی به مردم توصیه کرد که از مراکز عرضه و فروش غذا و رستوران های معتبر، مطمئن و با کیفیت خرید کنند و همچنین نسبت به تبلیغ های دروغین و قیمت های ارزان حساس باشند.
طاهری خاطرنشان کرد: پرونده مربوط به این دو واحد طبخ غذای خانگی برای پیگیری به مراجع قضایی اصفهان ارسال شده است.



انتهای پیام/ب
برچسب ها: پلمپ ، غذای خانگی ، اصفهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.