به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مسئول
واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان گفت: از این دو واحد که در منزل
مسکونی و در شرایط غیر بهداشتی اقدام به طبخ غذا و فروش آن می کردند حدود 100 پرس
غذای بی کیفیت کشف شد.
هوشنگ طاهری افزود:
این دو واحد از مواد غذایی اولیه بدون کیفیت و حتی فاسد برای طبخ غذا استفاده و
سفارش های خود را از طریق پیک موتوری ارسال می کردند.
وی به مردم توصیه کرد
که از مراکز عرضه و فروش غذا و رستوران های معتبر، مطمئن و با کیفیت خرید کنند و
همچنین نسبت به تبلیغ های دروغین و قیمت های ارزان حساس باشند.
طاهری خاطرنشان کرد:
پرونده مربوط به این دو واحد طبخ غذای خانگی برای پیگیری به مراجع قضایی اصفهان
ارسال شده است.
انتهای پیام/ب