طرح کیفیت و کاهش ضایعات نان در مازندران در حال اجرا است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 گفت: یکی از سه برنامه اصلی استان در خصوص اقتصاد مقاومتی طرح کیفیت نان و کاهش ضایعات نان بوده که مسئولیت آن با شرکت غله است.

سید محمد جعفری افزود: تحقق این برنامه استراتژیک با کمک و همراهی اتحادیه و تشکل های صنعتی و خبازان صورت امکان پذیر خواهد بود.

وی به میزان خرید تضمینی گندم نیز اشاره کرد و افزود: از آغاز فصل خرید گندم تاکنون بیش از 103 هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شد.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 گفت: تاکنون 575 میلیارد و 850 میلیون ریال پول گندم تحویلی به مراکز خرید به کشاورزان گندمکار از طریق سامانه ویژه خرید تضمینی محصولات کشاورزی پرداخت شد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.