مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: همایش کارآفرینی «جوانه‌های امید» در راستای حمایت از اقتصاد مقاومتی در اردبیل برگزار می‌شود.

بربگزاری همایش کارآفرینی «جوانه‌های امید» در اردبیلبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، شفیع شفیعی صبح امروز در نشست هماهنگی اولین همایش جوانه‌های امید با محوریت کارآفرینی با بیان اینکه امسال نهادهای دولتی در خصوص عمل به شعار سال بسیج شده‌اند، اظهار کرد: نقش تشکل‌های مردم نهاد نیز در خصوص گفتمان‌سازی کارآفرینی همسو با اقتصاد مقاومتی می‌تواند موثر و مفید واقع شود.

وی عنوان کرد: موسسه مردم نهاد مدیران جوان خدمت و تلاش یکی از سمن‌های فعال و موفق استان بوده که با خلاقیت و ابتکار عمل برگزاری همایش جوانه‌های امید را پیش‌بینی کرده است که با همکاری 26 دستگاه اجرایی استان در روز 6 مرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: همایش کارآفرینی «جوانه‌های امید» در راستای حمایت از اقتصاد مقاومتی در اردبیل برگزار می‌شود و دستگاه‌های اجرایی استان باید از این رویداد استقبال و حمایت کنند.

شفیعی با اشاره به اینکه NGO هیچ اعتبار مالی و درآمدی نداشته و متکی به حمایت نهادهای دولتی و کمک خیرین هستند، افزود: خوشبختانه در دو سال اخیر برنامه‌های تشکل‌های مردم نهاد مورد حمایت دستگاه‌های اداری قرار گرفته است.

وی با یادآوری اینکه همایش «جوانه‌های امید» در راستای اقتصاد مقاومتی است، ادامه داد: این موضوع ضرورت حمایت دولتی را دوچندان می‌کند بنابراین هر کدام از دستگاه‌های اجرایی باید در خصوص همکاری و مساعدت مالی احساس وظیفه کنند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل بیان کرد: حمایت از سمن‌ها و توسعه مشارکت مردمی و تحقق اقتصاد مقاومتی رویکرد دولت در سال جاری است.

شفیعی با تاکید بر اینکه انگیزه اصلی دستگاه‌های اجرایی همکاری و همیاری با سمن‌ها باشد، افزود: ضروری است فعالیت سمن‌ها را به سمت عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص  اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل سوق دهیم و بدین ترتیب انتظار می‌رود ادارات دولتی در حد بضاعت مالی خود به طور داوطلبانه با تشکل‌های مردم نهاد همکاری کنند.

در این جلسه، مدیر جامعه کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به فعالیت این دانشگاه در حوزه کارآفرینی اظهار کرد: در زمینه کارآفرینی و اشتغال کارگاه‌های آموزشی متعددی با محوریت اقتصاد دانش بنیان، شرکت‌های دانش بنیان و اشتغال‌زایی برگزار و پتانسیل‌های استان به دانشجویان و اساتید معرفی شده است، همچنین طی سه سال اخیر واحد درسی مبانی کارآفرینی به طور اجباری در دانشگاه محقق اردبیلی ارایه می‌شود.

مهدی داوری بر لزوم استفاده از ظرفیت هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی در بحث آموزش کارآفرینی تاکید کرد و افزود: محتوا بعد اصلی همایش‌های کارآفرینی است تا جوانان خلاق و باانگیزه که به دنبال کارآفرینی هستند مهارت‌های لازم را کسب کنند.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.