به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: در 3 ماه امسال افزون بر 950 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های دام این استان، تولید و روانه بازارهای مصرف شد.
وی افزود : این مقدار گوشت، از کشتار 28هزار و 651 رأس دام سبک (گوسفند و بز) و هزار و 766 رأس دام سنگین (گاو، شتر و شترمرغ) استحصال شد و ناظران دامپزشکی استان بر تمام مراحل فرآیند تولید تا عرضه آن نظارت داشتند.
وی با بیان اینکه ناظران بهداشتی مستقر در کشتارگاه ها در این مدت حدود 2 تن گوشت غیرقابل مصرف را از چرخه خارج و معدوم کردند، گفت : در استان به جز کشتارگاه صنعتی دام بجنورد، سایر شهرستان ها دارای کشتارگاه سنتی وابسته به شهرداری هستند که در همه آن ها ناظران بهداشتی و شرعی دامپزشکی همه روزه حضور دارند و بر تمام فعالیت ها نظارت می کنند تا فرآورده سالم به دست مصرف کنندگان برسد.
انتهای پیام/آ