گواوا یا زیتون محلی میوه گرمسیری و بومی هرمزگان با ارزش غذایی بالا و نسبتا ارزان در مناطق تولید و دارای طعم و عطر خاص است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،این میوه منبع غنی ویتامین C و پکتین و دارای مقادیر مناسبی از کلسیم و فسفر بوده و همچنین بذر آن غنی از آهن است.  
میوه گواوا بسیار خوشمزه است که از پوست آن سالاد و دسر تولید و ژله گواوا نیز معروف است.  
ارقام وحشی گواوا منابع خوبی برای تولید ژله هستند و در صورت صنعتی شدن از میوه آن می توان کره میوه ای، شربت و آبمیوه هم تهیه کرد.  
همچنین برگ گواوا در درمان بیماری اسهال مورد استفاده قرار می گیرد و در صنایع رنگ و تانن سازی نیز کاربرد دارد.
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.