به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،این میوه منبع غنی ویتامین C و پکتین و دارای مقادیر مناسبی از کلسیم و فسفر بوده و همچنین بذر آن غنی از آهن است.
میوه گواوا بسیار خوشمزه است که از پوست آن سالاد و دسر تولید و ژله گواوا نیز معروف است.
ارقام وحشی گواوا منابع خوبی برای تولید ژله هستند و در صورت صنعتی شدن از میوه آن می توان کره میوه ای، شربت و آبمیوه هم تهیه کرد.
همچنین برگ گواوا در درمان بیماری اسهال مورد استفاده قرار می گیرد و در صنایع رنگ و تانن سازی نیز کاربرد دارد.
انتهای پیام/ز