جعفر عطار باشی افزود: طی آن بالغ بر 14 هزار مورد بازدید از واحد های مرتبط با فرآورده های خام دامی شامل؛ کشتارگاه های دام وطیور، مراکز بسته بندی، رستوران ها ، سردخانه ها، آشپزخانه ها، مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی و... انجام که منجر به 65 مورد نمونه برداری جهت تشخیص آزمایشگاهی شده است.
وی تصریح کرد: در راستای تامین سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده و سالم سازی سفره افطار و سحر، در ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی، بیش از 91 تن فرآورده خام دامی ضبط شد که 51 تن از این مقدار تا کنون معدوم شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با قدردانی از هم استانی های گرامی درخصوص گزارشات مردمی تخلفات واحدهای متخلف در مرکز و اقصی نقاط استان، وجود این گزارشات را عامل موثری در ارتقای سلامت و بهداشت عمومی جامعه، زائران و مجاوران حریم ثامن الحجج(ع) دانست و اظهار کرد: این گزارشات به عنوان یکی از منابع مهم جهت برخورد با موارد تخلف درتامین امنیت غذایی جامعه محسوب می شود.
عطار باشی افزود: از شهروندان درخواست می شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نحوه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را در مشهد با شماره تلفن های 1512، 36233075 و 37250025 و در شهرستان ها نیز به نزدیکترین اداره دامپزشکی محل سکونت اطلاع رسانی نمایند .
وی کشتار غیرمجاز دام و تخلفات در تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی را مطابق ماده 688 قانون مجازات اسلامی، تهدید علیه بهداشت عمومی دانست و یادآورشد: دامپزشکی در جهت اجرای قانون و تامین سلامت مردم با متخلفان برخوردهای جدی خواهد داشت.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از شماره 300001512 نیز به عنوان سامانه دریافت پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان برای دریافت گزارش های مردمی یادکرد.
انتهای پیام//