به کمک یک اسانس طبیعی وشفابخش به سادگی ریه هایتان را از هر نوع آلودگی و مواد مضر پاک کرده و از شر علائم آلرژی خلاص شوید.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛اگر زیاد عطسه یا سرفه می کنید و آبریزش بینی داشته اما این علائم همیشگی نیستند و در برخی ایام سال سراغتان می آید به احتمال زیاد شما به آلرژی فصلی مبتلا هستید.

آلرژی فصلی مانند سایر آلرژی ها زمانی به وجود می آید که  سیستم ایمنی بدن حساس شده و به برخی مواد خاص محیط زندگی واکنش نشان می دهد.

علائم آلرژی در بسیاری از مواقع مزاحم کار و زندگی افراد شده و آن ها را از فعالیت های روزمره باز می دارد اما واکنش های آلرژیک خفیف را می توان تا حد زیادی تحت کنترل قرار داد.

روغن پونه کوهی(آویشن) است در بسیاری از درمان های گیاهی مورد استفاده قرار گرفته و دارای تاثیر بسیارعالی است. این روغن را می توان به صورت موضعی برای  درمان قارچ ناخن انگشت پا و از بین بردن زگیل و خال استفاده کرد اما باید توجه داشت روغن پونه کوهی برای زخم های باز استفاده نشود.

پونه کوهی با عفونت ها، قارچ ها، کولیت، سرطان، التهاب، آسم و عفونت های تنفسی و آلرژی مقابله کرده، همچنین موجب تعادل هورمون ها در بدن و کاهش روند یائسگی می شود.

علاوه بر این موارد از این روغن به عنوان پاک کننده ریه نیز استفاده می شود.

1- بخور این روغن را در فضای خانه پخش کنید.
2- یک یا دو قطره  از این روغن را  کف دست ریخته و دو دستتان را به هم بمالید سپس کف دستتان را بو کنید با این کار عطر این روغن وارد ریه ها شده و آن ها پاک سازی می کند.

3- یک قطره از اسانس پونه کوهی را با عسل در آب گرم ریخته و مدام هم بزنید تا یک ترکیب یکدست به دست بیاید زیرا این روغن به سرعت از آب جدا می شود. این ترکیب را در محلی که هستید قرار دهید تا با تنفس شما وارد ریه ها شود.

توجه کنید روغن پونه کوهی یک اسانس بسیار قوی است، بنابراین باید در مصرف آن احتیاط  کرد دستورالعمل ها ذکر شده را نباید بیش از 10 روزدر هر دوره  استفاده کرد زیرا این کار باکتری های سودمند روده را نابود کرده یا موجب سمی شدن کبد می شود همچنین بهتر است این اسانس طبیعی را نوزادان، کودکان خردسال، زنان باردار باردار و شیرده و افراد دیابتی به دلیل احتمال کاهش سطح قند خون و تاثیر سوء آن بر دیابت استفاده نکنند.

منبع: healthy food star

انتهای پیام/
برچسب ها: اسانس ، روغن پونه ، عسل ، آویشن ، سمی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۲۱ تير ۱۳۹۵
با سلام و خسته نباشید
مطالب پزشکی عالی بود ممنون از شما
دوست داریم همیشه از مطالب پزشکی خوبتان استفاده کنیم
آخرین اخبار