مشکل هنگ کردن گوشی های تلفن همراه و ماندن در حالت انجماد همیشه باعث کلافگی کاربران می‌شود.

به گزارش دریچه فناوری  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ، این روزها که گوشی های هوشمند با انبوهی از نرم افزارهای مختلف سر و کله می زنند خیلی از کاربران از هنگ کردن و یا گیر کردن  تلفن همراهشان چه اندروید و چه ios شکایت دارند. حالا ما در این گزارش می خواهیم به شما راهکارهایی را چه در سیستم عامل اندروید و چه ios آموزش دهیم تا دیگر هیچوقت تلفن همراه شما هنگ نکند.
 
از صفر تا 100 راهکارهایی که از هنک کردن گوشی

در بیشتر موارد خلاص شدن از هنگ کردن تلفن همراه به روش‌های ساده‌ای امکان‌پذیر است.ابتدا می خواهیم از علت هنگ کردن گوشی همراه برای شما بگوییم که اصلا چرا تلفن گوشی اندرویدی شما هنگ می کند ؟


علت هنگ کردن دستگاه اندروید :

مهمترین دلیل هنگ کردن اندروید سخت افزار گوشی است ، اندروید یک سیستم عامل به شدت سخت افزار محور است و بر خلاف گوشی ها iOS که دارای سخت افزار مشخصی هستند  از تنوع سخت افزاری زیادی برخوردار اند که همین عامل باعث بوجود آمدن مشکلات زیادی می شود .

هنگ کردن و یا گیر کردن اصطلاحی است که وقتی گوشی شما ویروسی شده باشد و یا نرم افزارهای متعددی بر روی آن با دیتاهای مختلف نصب باشند گوشی هنگ می کند و سرعت گوشی پایین می آید. مشکل به این صورت هست که به یکباره گوشی هنگ می کند و صفحه ثابت می شود و تا موبایل را خاموش و روشن نکنید قادر به استفاده از آن نخواهید بود .

از صفر تا 100 راهکارهایی که از هنک کردن گوشی

چه کنیم گوشی مان هیچوقت هنگ نکند

از صفر تا 100 راهکارهایی که از هنک کردن گوشی


**اولین قدم برای جلوگیری از هنگ کردن گوشی این است که ، به هیچ وجه گوشی هایی با قیمت کمتر از ۶۰۰ هزار تومان خریداری نکنید چرا که رم آنها پایین است و به محض ریختن نرم افزار و بازی های مختلف گوشی کند می شود و سرعت گوشی پایین می آید.

شاید خیلی  از شماها با خودتان بگویید که کاری جز استفاده از نرم افزارهای پیام رسان مثل تلگرام و واتس اپ و اینستاگرام و.. نخواهید داشت ، اما اگر بگویم اکثر هنگ گوشی ها سر همین برنامه ها پیش می آید باورتان می شود ؟! این برنامه ها مخصوصا در نسخه های جدید بسیار سنگین تر می شوند و نیاز به سخت افزار مناسب تری دارند و به دلیل حجم بالای پیغام ها این نرم افزار ها نیاز زیادی به رم بالا پیدا می کنند.  

** دومین قدم میزان حافظه رم دستگاه است که همیشه باید حداقل ۴۰% آن خالی و در اختیار اندروید باشد .

**سومین قدم  خالی بودن حافظه داخلی دستگاه است ، حالا اگر دستگاه شما هم حافظه داخلی دارد و هم مموری کارت سعی کنید اطلاعات را بیشتر بر روی مموری کارت ذخیره کنید .

** چهارمین قدم بستن برنامه های فعال در پس زمینه است ، در خیلی از برنامه ، وقتی از برنامه خارج می شوید به طور کامل بسته نمی شوند و در پس زمینه سیستم عامل شما به صوزت نیمه فعال باقی میماند که باعث کند شدن 


**پنجمین قدم دانلود نرم افزار هایی برای بهتر شدن عملکرد اندروید است که شما میتوانید بسیار از این برنامه ها را در فروشگاه های اندرویدی ببینید .برنامه "Clean Master" به انتخاب اکثر سایت ها بهترین برنامه در این زمینه است البته Advanced Task Manager و DU Speed Booster و Android Booster از دیگر نرم افزارهای موجود در این زمینه است .

**قدم ششمی که باعث هنگ کردن گوشی شما می شود ، ویروسی شدن گوشی است که باید از یک آنتی ویروس جهت اسکن گوشی استفاده کنید .همیشه سعی کنید از یک آنتی ویروس بر روی یستم عامل تلفن همراه استفاده کنید . 

**قدم هفتم و آخر چه بخواهیم و چه نخواهیم " Reset Factory" گوشی است که قبل از انجام این کار حتما  باید از کلیه نرم افزار هایتان بک آپ بگیرید. 


اکثر هنگ کردن های مداوم گوشی مربوط به نرم افزارها است ؛ حال از کجا بفهمیم هنگ کردن گوشی مربوط به نرم افزارهای گوشی است؟!

 کافیست یک پشتیبان ( بک آپ ) از اطلاعات بگیرید و تلفن همراهتان را Reset Factory کنید . بعد از برگشتن اطلاعات به تنظیمات کارخانه اگر از سرعت راضی بودید ، هنگ کردن مربوط می شود به نرم افزارهای نصب شده.

اولین پیشنهاد برای رهایی از مشکل هنگ کردن در اندروید و IOS :

 اگر مشکل به‌وجود آمده به‌ دلیل اجرای یک نرم‌افزار است، آن را  می توانید به دو روش ببندید .

 سیستم عامل IOS ؛

ـ برای این کار اگر سیستم عامل شما IOS7  است دوبار کلید Home را فشار دهید تا نوار چند وظیفه‌ای یا تعویض‌گر برنامه‌ها باز شود. حالا با حرکت به سمت چپ یا راست، نرم‌افزار موردنظر را پیدا کرده و درنهایت با کشیدن انگشت روی تصویر مربوط به آن و خارج کردن آن از صفحه، نسبت به بستن اجباری اقدام کنید.
 
ـ اگر از سیستم عامل IOS6 استفاده می کنید ، در صفحه اصلی دوبار روی کلید Home فشار داده و در انتها انگشت خود را روی آیکون نرم‌افزار موردنظر فشار داده و چند لحظه نگه دارید تا آیکون قرمزرنگ در کنار آن به نمایش درآید. روی آن فشار داده و نرم‌افزار موردنظر را ببندید.

از صفر تا 100 راهکارهایی که از هنک کردن گوشی


 سیستم عامل اندروید :

ـ برای بستن اجباری یک برنامه در اندروید باید ابتدا به بخش Settings مراجعه کنید. در ادامه روی Apps فشار داده و به تب Running بروید. نرم‌افزاری را که قصد دارید بسته شود، انتخاب کرده و روی Stop فشار دهید. (اگر نرم‌افزار موردنظرتان را در فهرست مشاهده نمی‌کنید، روی Show Cached Processes در بالا سمت راست صفحه فشار داده و نرم‌افزار موردنظر را جستجو کنید).
 

دومین پیشنهاد برای رهایی از مشکل هنگ کردن در اندروید و IOS :

حالا اگر هر کاری کردید و نرم افزار شما بسته نشد و گوشی شما همچنان لحظه های هنگ را سپری می کرد در این شرایط بهترین راه‌ حل  خاموش و روشن کردن دستگاه است.

 
سیستم عامل IOS ؛ 

 در سیستم عامل IOS کلید Sleep در بالای دستگاه را چند لحظه فشار داده و نگه دارید تا نوار قرمزرنگ slide to power off نمایش داده شود. انگشت خود را در جهت به‌نمایش درآمده از چپ به راست کشیده و صبر کنید تا دستگاه شما خاموش شود. برای روشن کردن مجدد دستگاه نیز چند ثانیه کلیدعSleep را فشار دهید تا لوگوی اپل به نمایش درآید.

 سیستم عامل اندروید :

ـ در اندروید نیز روش کار مشابه است. کلید Sleep را فشار داده و نگه‌دارید تا صفحه تائید خاموش کردن دستگاه به نمایش درآید. با فشار Power Off دستگاه را خاموش کنید.


سومین پیشنهاد برای رهایی از مشکل هنگ کردن در اندروید و IOS :


گاهی اوقات اینقدر مشکل حاد می شود که نمی‌توانید همچون روال عادی دستگاه خود را خاموش و روشن کنید ، در این شرایط باید از راه‌اندازی مجدد اجباری کمک بگیرید که در سیستم‌های عامل اندروید و IOS به این شرح است:


سیستم عامل IOS ؛ 

ـ در IOS می‌توانید کلیدهای Sleep و Home را برای چند ثانیه به‌طور همزمان فشار دهید تا پس از نمایش لوگوی اپل، دستگاه شما خاموش و روشن شود.
 

از صفر تا 100 راهکارهایی که از هنک کردن گوشی


سیستم عامل اندروید :

ـ در اندروید روش کار کمی سخت‌تر ازIOS است، چرا که برخی دستگاه‌های اندرویدی باید از روش‌های دیگری برای راه‌اندازی مجدد استفاده کنند. در بیشتر این دستگاه‌ها می‌توانید با فشار همزمان کلیدهای Sleep و volume-up (کلید زیاد کردن بلندی صدا) دستگاه را خاموش کرده و با فشار مجدد کلید Sleep‌/‌Power دستگاه را روشن کنید.

چهارمین پیشنهاد برای رهایی از مشکل هنگ کردن در اندروید و IOS :

اگر تمام راههای بالا را امتحان کردید و جواب نداد بهترین راه‌حل پیشنهادی بازگشت به تنظیمات کارخانه است.

 سیستم عامل IOS :

ـ در سیستم عامل IOS به Settings بروید و روی گزینه General فشار دهید. در ادامه Reset را انتخاب کرده و Reset All Settings را فشار دهید.

 نکته :
 با استفاده از این گزینه تنظیمات دستگاه شما بازنشانی شده، اما اطلاعات شما بدون تغییر در دستگاه باقی‌می‌ماند. در صورتی که قصد دارید به‌طور کامل دستگاه خود را بازنشانی کنید، از گزینه Erase All Content and Settings کمک بگیرید.

 سیستم عامل اندروید :

ـ در اندروید باید پس از مراجعه به Settings و فشار گزینه Backup and Reset گزینه Factory data reset را پیدا کرده و روی آن فشار دهید. در ادامه پس از نمایش هشدار تائید انجام عملیات و تائید آن از سوی شما همه تنظیمات به حالت اولیه بازنشانی شده و دستگاه شما همچون روز اول قابل استفاده است.

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۹ ۲۵ آذر ۱۳۹۹
گوشیمj2هست
Iran (Islamic Republic of)
طاها
۲۱:۱۲ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
من آنتی ویروسم نصب میکنم ولی باز هنگ میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۳ فروردين ۱۳۹۸
مدل گوشی اول تو عکس چیه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۲۸ تير ۱۳۹۵
خیلی ممنون
آخرین اخبار