به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در گزارشی نوشت: «هیلاری کلینتون،» نامزد احتمالی نهایی حزب دموکرات در انتخابات آتی ریاستجمهوری آمریکا، تا برگزاری نشست حزب تنها دو هفته برای انتخاب معاون خود فرصت دارد. بنابر اعلام منابع نزدیک به کمپین وی، در فهرست انتخابی او برای کسب این سمت، نام تعداد انگشتشماری دیده میشود که سرانجام از میان آنها یک نفر برگزیده خواهد شد.
در بررسی مواضع افراد مذکور بر اساس اظهارات عمومی آنها مشخص میشود همه این نامزدها خواستار اقتدار اسرائیل و حمایت آمریکا از آن هستند. همه نامزدهای مورد نظر کلینتون که سابقه خدمت در کنگره آمریکا را دارند نیز از توافق هستهای ایران اعلام حمایت کردهاند.
سناتور «تیم کین» از ویرجینیا، یکی از نامزدهای پیشرو در فهرست مذکور، از منتقدان سرسخت «بنیامین نتانیاهو،» نخستوزیر رژیم صهیونیستی، در دوران بحث بر سر توافق ایران در سال 2015 بود. او به شدت سخنرانی نتانیاهو در کنگره را مورد انتقاد قرار داد و آن را «بسیار نامناسب» خواند. وی همچنین یکی از 8 نفری بود که این سخنرانی را تحریم کرد. کین در عوض با روی باز از توافق هستهای ایران و قدرتهای جهانی حمایت کرد.
«جی استریت،» گروهی مستقر در آمریکا که حامی راهحل دو کشور در مسئله فلسطین است کین را نامزدی شایسته اعتماد و سرمایهگذاری برای تصدی مقام معاونت رئیسجمهور آمریکا میداند. سناتور کین معتقد است آمریکا میتواند نقشی مهم در به پایان رساندن درگیریهای فلسطین و اسرائیل ایفا کند.
سناتور «الیزابت وارن» از ماساچوست را شاید بتوان یکی از نامزدهایی دانست که در اعلام حمایت خود از اسرائیل بسیار صریح بوده است. «الن درشویتز،» وکیل آمریکایی، وارن را طرفدار سرسخت اسرائیل نامیده است. وارن اوج حمایت خود از اسرائیل را در سال 2014 و هنگام جنگ غزه به نمایش گذاشت. وی از یک لایحه بودجه برای حمایت مالی از این رژیم حمایت کرد و گفت: اسرائیل در بخش بسیار خطرناکی از جهان زندگی میکند.
او همچنین از توافق ایران حمایت کرد و آن را بهترین گزینه پیش روی کنگره آمریکا خواند. وارن در حمایت از توافق ایران سخنرانی نتانیاهو را تحریم کرد.
سناتور «شرود براون» از اوهایو با جامعه یهودی آمریکا ارتباط زیادی دارد. او به طور مداوم خشونتها در سرزمینهای اشغالی را محکوم میکند؛ اما میان حوادثی که در بیتالمقدس و اسرائیل رخ میدهد، تمایز قائل میشود. او در سال 2014 از قانون «مشارکت استراتژیک آمریکا و اسرائیل» حمایت کرد.
وی همچنین یکی از حامیان توافق ایران به شمار میرود. او در همین خصوص ادعا کرده بود این توافق ضامن امنیت مردم اسرائیل خواهد بود.
«هولیان کاسترو،» وزیر مسکن و شهرسازی آمریکا، گرچه در میان نامزدهای کسب سمت معاون کلینتون به عنوان رئیسجمهور آینده آمریکا بخت کمتری دارد، همچنان یک مدعی است. نگاهی به سابقه فعالیت او همچنین مشخص میکند وی تجربه زیادی در زمینه سیاست خارجی دارد.
او در سفر به سرزمینهای اشغالی آن چه وی «داستان الهامبخش» اسرائیل نامید را ستود. او همچنین یکی از حامیان توافق ایران است و رویکرد اوباما در قبال اسرائیل را مناسب میداند.
«تام پرز» به عنوان وزیر کار آمریکا تاکنون فرصت و دلیل چندانی برای اظهارنظر درباره اسرائیل نداشته است. «تام ویلساک،» وزیر کشاورزی نیز به اقتضای مقامش تاکنون مجال چندانی برای اعلام موضع خود در قبال این رژیم نداشته است. او تاکنون تنها یک بار در سال 2006 برای یک سفر کاری عازم سرزمینهای اشغالی شد. هر دوی این افراد از نامزدهای جدی اشغال کرسی معاونت ریاستجمهوری کلینتون محسوب میشوند.
انتهای پیام/
کلینتون بسیار مرموز تر از ترامپه هرچند هر دو از یک جا نشات میگیرن=اسراییل