به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، دکتر ضیغمی گفت: عسل موجب تقویت روند ترمیم زخم گوارشی حاصل از ایندومتاسین شده و اثر ترمیمی عسل با شدت ضایعات زخم قابل کنترل است.
وی افزود: مقادیر جزئی عسل حاوی گلوکز و فروکتوز است و به علت کم بودن رطوبت و فعالیت آب آن، مانع از رشد میکروبی، قارچی و به خصوص باکتری ها می شود.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: اسیدیته کم عسل به دلیل وجود اسید گلوکورونیک سبب بروز خاصیت ضد باکتریایی آن شده و در صورت رقیق شدن با آب به دلیل وجود آنزیم گلوکز اکسیداز باعث آزاد شدن پراکسید شده و اثر ضد میکروبی خود را ایجاد می کند.
انتهای پیام/ ب