بیش از 197 تن قارچ خوراكی سالانه در فريدونكنار تولید می شود.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازساری، مدير جهادكشاورزی شهرستان فريدونكنار گفت: مديريت جهاد كشاورزی این شهرستان با برگزاری كلاس ها و كارگاه های تئوری و عملی برای علاقه مندان زمینه رشد اقتصادی و كارآفرينی روز افزون در اين زمينه را فراهم کرده است.

محمدرضا ضیایی افزود: در حال حاضر 10 واحد توليدی قارچ خوراكی در اين شهرستان فعاليت دارند و سالانه 197 تن قارچ توليد و به بازارمصرف عرضه می شود.

مدير جهاد كشاورزی شهرستان فريدونكنار گفت: آگاهی مردم از خواص مفيد قارچ برای سلامتی و قرارگيری آن در سبد غذايی خانوارها سبب گام نهادن در عرصه توليد اين محصول غذايی شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، تولید ، خوراکی ، قارچ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.