بهنوش ملکیان روان شناس با اشاره به ترمیم رابطه عروس و مادر شوهر اظهار داشت: کیفیت این رابطه از مسائلی است که همیشه با حواشی فراوانی همراه بوده و دلیل عمده آن پیش فرض های ذهنی است که از قبل در ذهن افراد نقش بسته است.
وی ادامه داد: برای داشتن رابطه خوب و مسالمت آمیز بهتر است بدون هیچ ذهنیت قبلی نسبت به طرف مقابل سعی کنیم با شخصیت واقعی وی رابطه برقرارکنیم. قضاوت و برچسب زدن از روی شنیده ها و اطلاعات نادرستی که اطرافیان به ما داده اند تنها به تیره شدن رابطه دامن می زند.
این کارشناس افزود: نو عروس ها باید مادر همسرشان را به عنوان مادر دوم خودشان بپذیرند و مادرها نیز عروسشان را مانند دخترشان بدانند و هرگز سعی نکنند در مقابل او موضع منفی بگیرند. آنها باید بپذیرند که پسرشان بعد از ازدواج دیگر نمی تواند مانند قبل در کنارشان باشد و زمان زیادی را با آنها بگذراند و این امر به هیچ وجه تقصیر عروس خانواده نیست، بلکه شرایط جدید اقتضا می کند که تغییراتی در زندگی فرزند شما روی دهد و این امر کاملا طبیعی و گریز ناپذیر است.
ملکیان تصریح کرد: عروس های جوان نیز باید در نحوه صحبت کردن و ادبیاتی که به کار می برند احترام کامل را رعایت کنند و به این نکته توجه داشته باشند که خانواده همسرشان با آنها هیچ دشمنی ندارند و اگر مسئله یا سوء تفاهمی پیش می آید با صحبت کردن و رفع ابهام سعی کنند کدورت ها را از بین ببرند.
وی ادامه داد: آقایان نیز در این رابطه می توانند نقش بسزایی داشته باشند، برخی اوقات پسر خانواده به دلایل مختلف بعد از ازدواج نسبت به والدین، خواهر و برادرشان سرد می شود و از آنها دوری می کند که این کار می تواند زمینه بروز بسیاری از سوء تفاهمات را فراهم کند.
ملکیان در پایان گفت: البته این نکته لازم به یادآوری است که مادرشوهر ها خودشان روزی عروس بوده اند و عروس ها هم یک روز مادر شوهر خواهند شد. پس بهتر است موقعیت یکدیگر را درک کرده و نسبت به هم سخت نگیر نباشند.
انتهای پیام/