به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، آلیل پروپیل دی سولفاید موجود در پیازچه دارای فواید
ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی می باشد.
پیازچه غنی از این ویتامین است.
ویتامین C به ارتقاء سیستم ایمنی بدن کمک می کند و از بدن در
برابر بیماری های قلبی - عروقی، بیماری های چشمی و چین و چروک های پوستی محافظت می نماید.
از مواد مغذی دیگری که در پیازچه موجد است می توان به
فیبر، منیزیم، ویتامین
B6، پتاسیم و
مس کاهش قند خون کاهش کلسترول خون بالا کاهش فشار خون بالامی شود.
انتهای پیام/پ