به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ بهاری شهرستانهای جنگلی استان کرمانشاه نظیر کرمانشاه، گیلانغرب، ثلاث باباجانی، پاوه، دالاهو، اسلام آاباد غرب و ... را نقاط بحرانی استان از حیث حریق دانست و گفت: بحرانیترین شهرستان استان از نظر بروز حریق شهرستان کرمانشاه است.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه علل و عوامل بروز بیش از 95 درصد از آتشسوزیهایی که در سطح منابع طبیعی و در عرصههای جنگلی و مرتعی رخ میدهد به عوامل انسانی برمیگردد، گفت: به عنوان نمونه یکی از مهمترین عوامل بروز حریق در عرصههای جنگلی و مرتعی را میتوان در سهلانگاری مردم در روشن کردن آتش جست.
اختلافات قومی و قبیلهای و کینهجویی افراد نسبت به هم عامل دیگر بروز حریق در عرصههای منابع طبیعی بود که فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از آن یاد کرد و خواستار برخورد جدی با آن به منظور کاهش تعداد آتش سوزی ها شد.
بهاری افزود: احتمال بروز آتش سوزی در اثر مانور نیروهای نظامی وانتظامی، وزش بادهای گرم، تابش نور خورشید و ... نیز وجود دارد، هرچند میزان آن در مقایسه با بقیه عوامل کمتر است.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه رویکرد به سمت فعال کردن تشکلها و گروههای مردمی است، گفت: تجربه سالهای گذشته نشان میدهد که اگر در جریان وقوع حریق خود مردم پای کار باشند، نتایج بهتری بدست میآید و لذا برنامهریزیها به سمت سوق دادن جدی گروههای مردم نهاد به این سمت است.
انتهای پیام/پ