به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس،این میوه افزون بر طعم دلچسب و بوی مطبوع آن، از خواص درمانی زیادی نیز برخوردار است.
خوردن هندوانه به خاطر ،سدیم پایین و داشتن پتاسیم به پائین آوردن فشار خون کمک میکند.
هندوانه معده را تقویت میکند.
پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است.
ضد استفراغ و تهوع است.
مخصوصا برای افرادی که در تابستان دچار گرمازدگی میشوند، نوشیدن آب هندوانه با کمی گلاب میتواند مفید باشد.
برای رفع تشنگی بسیار مناسب است. هیچ میوهای تا این اندازه آب ندارد.
هندوانه ادرارآور است زیرا دارای مقدار خیلی کمی سدیم است موجب میشود آب زیادی از بدن دفع شود و برای کسانیکه ناراحتی کلیه دارند و بسیار خوب است.
هندوانه منبع خیلی خوبی از آنتی اکسیدان کاروتنوئیدی بنام لیکوپن است. لیکوپن یک رنگدانه شیمیایی است که باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه میشود و اثرات ضد اکسیدانی قوی دارد. این آنتی اکسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیکالهای آزاد را خنثی میکند. لیکوپن دارای اثرات ضد سرطانی است و در پیشگیری از سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان رحم، سرطان ریه و سرطان روده بزرگ موثر است. همچنین لیکوپن باعث جلوگیری از اکسیده شدن کلسترول میشوند، در نتیجه کلسترول به دیواره رگهای خونی نمیچسبد و در کاهش مشکلات قلبی و عروقی موثر است.
هنداونه به خاطر داشتن ویتامین ث و ویتامین آ و بتا کاروتن و لیکوپین، صدماتی را که در اثراسترس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها وارد میشود کاهش میدهد.
هندوانه دارای آب فراوان و انرژی کمی است در نتیجه نسبت به سایر میوهها، مواد مغذی بیشتری در هر کالری دارد و برای کسانیکه میخواهند وزن خود را کم کنند میوه مناسبی است.
انتهای پیام/ف