
به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران در مراسم برداشت محصول برنج در روستای رزکنار بابلسر با بیان اینکه خوشه های برنج در برخی شالیزارهای مناطق مرکزی طلایی شدند و به بار نشستند گفت: پیش بینی می شود بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن شلتوک امسال در استان تولید شود.
دلاور حیدرپور سطح زیر کشت برنج استان را بیش از ۲۱۰ هزار هکتار اعلام کرد , افزود: مازندران بیش از ۴۰ درصد برنج کشور را تولید می کند.
وی گفت: به دلیل شرایط مساعد آب و هوایی، کشت برنج در سال جاری ۱۰ روز جلو افتاد و به همین دلیل نخستین خوشههای رقم طارم امروز به بار نشست و برداشت شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران از برداشت ۸۰ درصدی شالیزارهای برنج بهصورت مکانیزه خبر داد و گفت: پارسال بیش از ۷۵ درصد شالیزارهای استان با کمباینهای مخصوص برنج برداشت شد که امسال این سطح افزایش خواهد داشت.
انتهای پیام/