به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، حبیب الله آصفی با ارائه گزارشی از وضعیت کمیسیون قاچاق شهرستان دزفول بر ساماندهی واحدهای عرضه سم و بذر در دزفول تاکید کرد و گفت: باتوجه به شرایطی که در این شهرستان وجود دارد ساماندهی این واحدها در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: 178 واحد صنفی متخلف عرضه کننده سم و کود کشاورزی در دزفول وجود دارد که یا فاقد پروانه کسب هستند و یا پروانه بذر و غلات دارند که ساماندهی آن ها در دستور کار قرار گرفته است.
آصفی بیان داشت: قاچاق و کالای قاچاق از دیرباز به اقتصاد کشور لطمه وارد کرده که در دهه های گذشته جمهوری اسلامی ایران تلاش زیادی برای مبارزه با این معضل اقتصادی انجام داده است.
معاون استاندار خوزستان وجود 3 میلیون بیکار در کشور را نامطلوب دانست و اظهار کرد: افزایش قیمت نفت در برهه ای از زمان باعث شد حجم انبوهی از ثروت کشور صرف واردات شود به گونه ای که حتی محصولی مانند انگور نیز از آرژانتین وارد کشور می شد.
وی به وضعیت قاچاق در کشور اشاره کرد و اذعان داشت: متاسفانه در حال حاضر به دلیل بازار خوب قاچاق وضعیت به گونه ای شده که کالای تولید داخل با برند دیگر کشورها به فروش می رسد و ثروتی که در کشور تولید می شود به جای اینکه صرف تولید شود صرف قاچاق کالا می شود.
حبیب الله آصفی افزود: به دلیل اینکه تولید کننده قدرت رقابت با تولید کننده خارجی را ندارد به قاچاق کالا روی آورده و قاچاقچی کالای خارجی شده است.
وی با تاکید براینکه بین منافع کالای قاچاق و منافع ملی تعارض وجود دارد گفت: در دزفول همانند دیگر شهرهای کشور مشکلات جدی در حوزه قاچاق وجود دارد درحالی که محصولات منحصربفردی در دزفول تولید می شود که در دیگر شهرها و کشورها مشتریان زیادی دارد.
انتهای پیام/گ