به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ شهرام احمدی گفت: در راستای مقابله با آتش سوزی در مناطق طبیعی آزاد و تحت مدیریت، 286 دهیاری جهت تجهیز به لوازم اطفای حریق و شرکت در مانورهای مهار آتش به کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان معرفی شدند.
وی افزود: اجرای تفاهم نامه ملی سازمان حفاظت محیط زیست با ستاد کل نیروهای مسلح در استان، شناسایی و معرفی نقاط آبی جهت استفاده بالگرد اطفای حریق، ساخت دو باب پاسگاه محیط بانی و تجهیز آنها به لوازم اطفای حریق، انجام اقداماتی به منظور احیا و جلوگیری از خشک شدن پوشش گیاهی تالاب گندمان، برگزاری دوره آموزشی و شرکت پرسنل اجرایی یگان حفاظت استان در مانورهای منطقه ای و برگزاری جلسات با جوامع محلی و سازمان های مردم نهاد جهت مشارکت در این زمینه، از اقدامات این اداره کل به منظور مقابله و پیشگیری از وقوع آتش سوزی در محیط های طبیعی است.
احمدی، مساحت آتش سوزی مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان در سال 93 را یک میلیون و 364 هزار و 275 متر مربع اعلام کرد و گفت: با انجام اقدامات پیشگیرانه در سال گذشته (94) سطح مساحت طعمه حریق شده با 68 درصد کاهش به 439 هزار و 965 متر مربع رسید.
وی، عوامل طبیعی و خصوصاً خشکسالی را عامل مهم افزایش حریق در استان عنوان کرد و افزود: عوامل انسانی وقوع آتش سوزی شامل سهل انگاری و یا رقابت دامداران، بهره برداران و گردشگران، پخش کردن زباله ها در طبیعت و ... است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به بومی سازی و تولید یک نمونه دستگاه اطفای حریق خودرویی با حمایت این اداره کل، گفت: هم اکنون 6 خودرو به این دستگاه تجهیز شده اند.
احمدی همچنین از تشکیل ستاد راهبردی و تیم عملیات واکنش سریع و برقراری شیفت های اطفای حریق در سطح استان خبر داد.
به گفته وی؛ سامانه 1540 و تلفن 03832223572 در تمامی ساعات شبانه روز آماده دریافت گزارشات مردمی در زمینه محیط زیست و خصوصاً حریق در مناطق طبیعی است.
انتهای پیام/ک