گشنیز به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد؛این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می نامند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،گشنیز حاوی ویتامینA، ویتامینC، ویتامینB6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.

گشنیز خاصیت ضدنفخ و اشتهاآوری دارد.

گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد. تخم گشنیز برای درمان وسواس و خفقان بسیار خوب است .

گشنیز به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد. این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می نامند.

درمان جوش های دهان و تسکین درد دهان با این سبزی امکان پذیر است.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: گشنیز ، دیابت ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.