ضیاء هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در گفتوگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان درباره توجه به بحث حجاب در دانشگاهها گفت: برای ما حجاب به عنوان یک آموزه و هنجار دینی از اهمیت خاصی برخوردار است و برای این موضوع کارگروههای مختلف تشکیل و کانونهای حجاب را توسعه دادیم.
وی با بیان اینکه زمینه مشارکت خود دانشجویان در ترویج حجاب فراهم شده، افزود: با برگزاری نشستهای متعدد سعی کردیم به خوبی اهمیت و ارزش حجاب در دانشگاهها را ترویج دهیم و برای تقویت تفکر ناظر به حجاب نشستهای علمی برگزار کردیم چرا که فکر می کنیم این آموزه دینی با روشهای علمی و فرهنگی بایستی جا بیفتد.
هاشمی همچنین با اشاره به اینکه علاوه بر دعوت صاحب نظران و استادان در این حوزه، تعدادی کتاب و جزوه آماده چاپ است، اظهار داشت: ما بعنوان یکی از عناصر دخیل در حوزه فرهنگی به اندازه خودمان تلاش می کنیم ولی طبیعتا رسانهها و شبکههای اجتماعی مختلف روی این مسئله اثرگذار هستند.
وی عنوان کرد: در کرسیهای آزاد اندیشی توصیه کردیم که ارزش، ضرورتها، نتایج حفظ حجاب و آسیبهای ناشی از بدحجابی و بی حجابی مورد بررسی قرار گیرد و این موضوع تبدیل به یک گفتمانی در سطح دانشگاه شود.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در مورد بررسی سازمان امور دانشجویان که در سطح ملی انجام شده، بیان کرد: طبق آمارهای موجود ۷۴ درصد دانشجویان نماز میخوانند و ۶۳ درصد نیز روزه میگیرند که با توجه به آمارهای موجود وضعیت فرهنگی و دینی دانشجویان از میانگین جامعه بالاتر و این توقع نیز از جامعه دانشگاهی صحیح است.
وی یادآور شد: معتقد هستیم دانشجویان این ظرفیت و آگاهی را دارند که اگر معرفی صحیحی از آموزهها و هنجارهای دینی برای آنها صورت گیرد آماده پذیرش این آموزهها هستند.
انتهای پیام/