طبق موارد آورده شده در این لیست، تلگرام ضعیفترین نرم افزار از نظر امنیت و قابلیت نفوذ شناخته شده است و این به معنای آن است که اطلاعات کاربری و پیامهای تمام کاربران این شبکهی اجتماعی در خطر است.
رتبه ی اول از لحاظ امنیت : نرم افزار (Signal)
شاید نرم افزار سیگنال را بسیاری از شما نشناسید، دلیل این امر هم آن است که مدت زمان بسیار کوتاهی از عرضهی این نرم افزار ارتباطی میگذرد و بین کاربران ایرانی هنوز شناخته نشده است. بهتر است بدانید که نرم افزار سیگنال از لحاظ سطح امنیتی، بهترین نرم افزار موجود در بازار این دسته از ابزارهای ارتباطی محسوب می شود.
رتبهی دوم از لحاظ امنیت: نرم افزار WhatsApp
نرم افزار واتس اپ بیش از یک میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد و خیلیها از آن بهعنوان محبوبترین نرم افزار ارتباطی بهخصوص در کشورهای اروپایی و آمریکایی نام میبرند. شاید سطح امنیت واتس اپ بهاندازهی سیگنال نباشد، اما در رتبه دوم از لحاظ امنیت بین اپلیکیشن های پیام رسان قرار دارد.
یک انتخاب قابل قبول از لحاظ امنیت: نرم افزار (iMessage)
سرویس پیامرسانی اختصاصی اپل یا همان (iMessage) که بهصورت پیشفرض بر روی تمام آیفونهای اپل نصب شده است، یکی دیگر از گزینههای قابل قبولی است که کاربران میتوانند از آن بهره ببرند. البته پروتکلهای امنیتی این سرویس توسط خود اپل توسعه یافته و کمی از استانداردهای روز جهان عقبتر است؛ این عقب بودن به حدی است که حتی ممکن است باعث نفوذپذیری افراد خرابکار به این سرویس بشود.
نرم افزار تلگرام پایین ترین رتبه از لحاظ امنیت
شاید برایتان عجیب باشد که نرم افزار محبوبتان را در انتهای این لیست و با این عنوان مشاهده کنید، اما باید بدانید که این موضوع کاملا جدی است و بهتر است که هرچه سریعتر استفاده از نرم افزار ارتباطی تلگرام را متوقف کنید!
در این بررسی ها نرم افزار تلگرام در ردهی ضعیفترین نرم افزارهای شبکههای اجتماعی از نظر امنیت و رمزنگاری پیامهای کاربران قرار گرفته است و نفوذ به این شبکه و سرقت پیامهای ارسالی کاربران بسیار راحتتر از دیگر رقبا انجام میشود.
تلگرام تمام پیامهای شما را بر روی سرورهای رمزنگارینشده ذخیره میکند و این موضوع بزرگترین ضعف این سیستم ارتباطی است که متاسفانه بیشترین کاربران آن را هم ایرانیها تشکیل میدهند.
اپلیکیشن پیام رسان تلگرام بهصورت پیشفرض رمزنگاری پیامها را انجام نمیدهد و اگر هم کاربران ارسال پیامهای خود را بر روی حالت امن و اصطلاحا secret انجام دهند، این رمزنگاری به حدی ضعیف است که توسط تعداد زیادی از هکرهای با سطوح توانایی متوسط و رو به بالا قابل نفوذ و رخنه است.
منبع : gizmodo
انتهای پیام/