به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: در ۲۰ روز نخست ماه رمضان، تعداد ۱۹ مورد از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و عمومی به دلیل تخلف بهداشتی به تعزیرات حکومتی معرفی و چهار مورد نیز تعطیل شدند.
رضا پورآئین اظهار کرد: با توجه به اهمیت وضعیت بهداشتی کارگاه های تولید و عرضه زولبیا و بامیه در ماه رمضان کارشناسان بهداشت محیط به همراه ریاست مرکز بهداشت دزفول، ریاست اداره تعزیرات و کارشناسان اداره صنعت معدن و تجارت در دو نوبت از کارگاه های تولید و عرضه زولبیا و بامیه بازدید مشترکی به عمل آمد.
وی افزود: متخلفان این مراکز تولید زولبیا و بامیه پس از شناسایی به دستگاه قضایی معرفی شدند.
رئیس مرکز بهداشت دزفول عنوان کرد: در ۲۰ روز ابتدای ماه رمضان امسال نیز تعداد یک هزار و ۶۴۳ مورد بازدید از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفته که از این تعداد ۱۹ مورد به دلیل تخلف از موازین بهداشتی به تعزیرات حکومتی معرفی و چهار مورد نیز تعطیل شدند.
پورآئین در پایان گفت: در مدت یاد شده، تعداد ۶۴ مورد نمونه برداری از مواد غذایی، تعداد ۱۷۲ مورد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی و آب استخرهای شنا و همچنین تعداد دو هزار و ۸۰۸ مورد کلرسنجی آب صورت گرفته است که قطعا این بازرسی ها به منظور دیانت از سلامتی شهروندان ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/و