طی کردن دوران بارداری آداب خاص خود را دارد و حتی نحوه راه رفتن زنان نیز می تواند بر تولد نوزادی سالم یا مبتلا به انواع مشکلات و بروز بیماری های لاعلاج در مادر موثر باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛
کارشناسان در یک تحقیق منحصربفرد چگونگی راه رفتن بانوان باردار در ماه های مختلف بارداری را مورد بررسی و شبیه سازی رایانه ای قرار داده اند.

این تحقیق که توسط پژوهشگران دانشگاه هیروشیمای  ژاپن انجام شده است نشان می دهد که حتی از سه ماهه اول بارداری زنان به شکلی متفاوت با حالت عادی راه می روند و نوعی خم شدن کمرو انگشتان پا در آنها به وجود می آید که می تواند در دراز مدت بر حفظ تعادل آنها اثر گذاشته و باعث بروز مشکلاتی چون افتادن شود.

محققان برای این آزمایش  با استفاده از نصب دوربین به زنان باردار به اندازه گیری نحوه راه رفتن آنها به صورت 3 بعدی  پرداخته اند و دریافتند که با افزایش وزن مادران دچار مشکل در حرکت و راه رفتن می شوند و احتمال بروز صدمه ، افتادن از ارتفاع و حتی سقط جنین در آنها افزایش می یابد.

نتایج این پژوهش در جدید ترین شماره نشریه the journal Applied Ergonomics and is currently  به چاپ رسیده است.

محققان در نظر دارند از نتایج این تحقیق برای بهبود الگوی حرکت بانوان، جلوگیری از بروز صدمه در دوران بارداری و تدوین شیوه های جدید ورزش برای حفظ تعادل اندام و جلوگیری از بروز مشکلات ستون فقرات در زنان در این برهه زمانی استفاده کنند.

اما اکنون توصیه پزشکان به بانوان باردار این است که از پوشیدن کفش های غیر استاندارد و پاشنه بلند ، همینطور از راه رفتن بر روی سطوح ناهموار خودداری کنند، اشیاء سنگین را به تنهایی حمل و یا جابه جا نکنند و در صورت بروز مشکلاتی چون  درد ستون فقرات حتماً با پزشک متخصص مشاوره انجام دهند زیرا در صورت عدم رعایت مراقبت های لازم در دوران بارداری، مشکلات مربوط به ستون فقرات تا سالها درآنها باقی می ماند و حتی می تواند در بارداری های آتی نیز اثر منفی بگذارد.

منبع: science daily

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.