به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛علیرضا جلال زایی افزود: کشاورزی یکی از راه های توسعه روستاست اما به تنهایی نمی تواند متخصصان برنامه ریز را برای توسعه روستاها کمک کند.
کارشناس برنامه ریزی شهری گفت: آنچه که مسلم است از طریق توسعه کشاورزی موفق نیز الزاماً توسعه روستایی محقق نمی شود زیرا فواید توسعه کشاورزی عاید همه روستاییان نمی شود.
جلال زایی تصریح کرد: امروزه برنامه توسعه روستایی جزئی از برنامه های توسعه هر کشور محسوب می شود که برای دگرگون سازی ساخت اجتماعی اقتصادی جامعه روستایی بکار می روند.
وی ادامه داد: روستاها منشاء تحول اقتصادی در هر منطقه هستند که باید به این مناطق توجه خاصی داشت و با فراهم کردن زیرساخت هایی همچون بهبود شرایط و کیفیت زندگی، معشیت مردم محلی و ارتقاء کارآیی زندگی اجتماعی و اقتصادی باعث بوجود آمدن شکل جدیدی در زندگی آنها شد.
جلال زایی اظهار داشت: منظور از ایجاد، توسعه و نگهداری زیر ساخت های روستایی صرفاً تزریق نهادهای سرمایه ای به یک جامعه با تولید سنتی نیست بلکه هدف ایجاد ساز و کارها، نهادها و مدیریت جدیدی است که در عمل نیازمند مشارکت وسیع روستائیان است.
انتهای پیام/ع